VIDEO: Jermaine Wattimena viert 56-finish tegen Ryan Joyce maar dan gebeurt dit PDC
PDC

VIDEO: Jermaine Wattimena viert 56-finish tegen Ryan Joyce maar dan gebeurt dit

VIDEO: Jermaine Wattimena viert 56-finish tegen Ryan Joyce maar dan gebeurt dit

Op zaterdagmiddag werd landgenoot Richard Veenstra op magistrale wijze verslagen en later die dag stond Jermaine Wattimena tegenover Ryan Joyce.

In de 9e leg viert de Nederlander een 56-finish toen gebeurde vervolgens dit moment.

VIDEO: Jermaine Wattimena viert 56-finish tegen Ryan Joyce maar dan gebeurt dit

Het was bovendien niet de eerste keer die dag dat The Machine Gun zich in de schijnwerpers speelde om een moment die hij liever anders had gezien. Tegen Flyers gooide hij namelijk een waanzinnig knappe 164-finish voor de wedstrijd maar aansluitend liet hij nog iets meer zien van zichzelf dat niet de bedoeling was.

Hij zal er zelf niet van wakker liggen want het was een zeer sterk optreden op de Players Championship Finals dit jaar en zo kan hij met een goed gevoel toewerken naar het PDC WK 2024. Een 10-7 overwinning voor Ryan Joyce zorgde ervoor dat Wattimena niet niet de finaledag van het toernooi wist te halen.

Michael van Gerwen slaagde hier wel in en hij mag het het in de kwartfinales opnemen tegen Stephen Bunting. Ook Gian van Veen gaan we weer in actie zien komen op het podium en wel voor de finale van de PDC Winmau World Youth Championship Final. Hierin is Luke Littler zijn tegenstander.

Deze finale van de Winmau World Youth Championship zal gespeeld worden tussen de halve en finale van de Players Championship Finals en betreft een duel over een best of 11 legs.

Voor de liefhebbers die het toernooi op de voet willen volgen en alle informatie in één overzicht bij de hand willen hebben is er het Toernooicenter in het leven geroepen. Hierin vind je alle uitslagen, het speelschema en de TV gids en dit is te bekijken op deze pagina.

De Players Championship Finals geldt als laatste PDC televisietoernooi alvorens het belangrijkste toernooi van het jaar wordt gespeeld. Vanaf vrijdag 15 december 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 wordt het PDC WK 2024 gespeeld en de loting hiervan wordt voltrokken op maandag 27 november.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws