VIDEO: Kijkers reageren verbaasd op reactie Van Barneveld na 9-darter Michael Smith PDC
PDC

VIDEO: Kijkers reageren verbaasd op reactie Van Barneveld na 9-darter Michael Smith

VIDEO: Kijkers reageren verbaasd op reactie Van Barneveld na 9-darter Michael Smith

Michael Smith wist vandaag op de Players Championship 5 een 9-darter te gooien in zijn duel met Raymond van Barneveld.

De kijkers spreken vooral over de reactie van de Nederlander na de perfecte leg van zijn tegenstander welke te zien is op deze beelden.

download 12

Barney stond op dat moment op een 3-0 voorsprong en was niet van plan om zich van de wijs te laten brengen. Hij boekte in deze partij uiteindelijk een 6-3 overwinning op de voormalig wereldkampioen en daarmee plaatste Van Barneveld zich succesvol voor de kwartfinale waar een ontmoeting met James Hurrell wacht.

Op het moment van schrijven is het toernooi nog in volle gang en voor de liefhebbers die dit willen volgen kan dit de uitslagen in dit artikel. Het was namelijk niet alleen een succesvolle dag voor Van Barneveld maar meer Nederlanders kend een sterke dag in Duitsland.

Er wordt vandaag gespeeld in Hildesheim in Duitsland en de Nederlanders zijn goed bezig. Bij de laatste 16 stonden namelijk maar liefst 4 landgenoten en dit zijn Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Jeffrey de Zwaan.

Michael van Gerwen moest met 6-4 zijn meerdere erkennen in Peter Wright die daarmee zijn vorm enigszins terug lijkt te hebben gevonden.

Danny Noppert en Jeffrey de Zwaan kwamen hierbij tegen elkaar uit en dit Nederlands duel werd met 6-3 gewonnen door The Black Cobra. Voor The Freeze wacht in de kwartfinale een ontmoeting met Stephen Bunting.

Met Danny Noppert ging ook Raymond van Barneveld door naar de kwartfinale want zoals gezegd boekte hij een 6-3 overwinning op Michael Smith. Een 9-darter kon niet voorkomen dat Barney als winnaar uit de bus zou komen uit deze partij.

Op dinsdag 19 maart wordt er nog een Players Championship gespeeld in Halle 39 in Hildesheim en wel Players Championship 6. Daarna is er een rustdag alvorens het op donderdag tijd is voor de achtste speelavond van de Premier League welke deze keer in Dublin wordt gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws