VIDEO Players Championship 13: Wesley Plaisier vs. Stephen Bunting tijdelijk stilgelegd PDC
PDC

VIDEO Players Championship 13: Wesley Plaisier vs. Stephen Bunting tijdelijk stilgelegd

VIDEO Players Championship 13: Wesley Plaisier vs. Stephen Bunting tijdelijk stilgelegd

De wedstrijd tussen Wesley Plaisier en Stephen Bunting tijdens het Players Championship 13 werd tijdelijk stilgelegd door een onverwachte gast. Een vogel wist de speelruimte binnen te dringen en zorgde voor een korte onderbreking van het duel, dat beslissend was voor een plek in de kwartfinale van het toernooi.

Plaisier, die via de reservelijst mocht deelnemen aan deze midweekse ProTour, is een van de vier Nederlanders die nog in het toernooi zitten. De onderbreking door de vogel was een uniek moment in het Players Championship, dat de spanning in de wedstrijd kortstondig verhoogde.

Na de korte onderbreking kon de wedstrijd weer hervat worden en ging de strijd om de kwartfinaleplek verder. Plaisier hoopt zijn goede vorm door te zetten en zo een plaats bij de laatste acht te bemachtigen.

Update: Plaisier versloeg The Bullet met 5-6 en staat in de kwartfinale, Wesley Plaisier haalde een gemiddelde van 103.79 terwijl Bunting 103.51 gooide, wat een duel!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws