Zonneveld in rijtje met Kuivenhoven, de Zwaan en Van Peer PDC
PDC

Zonneveld in rijtje met Kuivenhoven, de Zwaan en Van Peer

Zonneveld in rijtje met Kuivenhoven, de Zwaan en Van Peer

Niels Zonneveld verloor naast de wedstrijd tegen Lewis Williams ook zijn PDC-tourkaart. Hij had immers een zege nodig om na dit PDC WK in de top 64 te kunnen staan. Hierdoor is hij na Maik Kuivenhoven, Jeffrey de Zwaan en Berry van Peer de vierde Nederlander, die zijn PDC-tourkaart verliest dit jaar. Hetzelfde geldt voor de Belg Geert de Vos. Zij zullen dus naar de PDC Q-School moeten, indien ze volgend jaar weer het PDC-circuit af willen gaan. Daarnaast staat voor Ron Meulenkamp, virtueel de nummer 64, ook nog een PDC-tourkaart op het spel.

Eerder dit toernooi verloor Keegan Brown al zijn tourkaart. Verder zullen we ook zomaar spelers als John Henderson, Scott Mitchell, Andy Boulton en Adam Hunt op PDC Q-School kunnen zien. Er zijn echter twee verschillende PDC Q-Schools, een voor spelers uit de UK en een voor spelers van het Europese continent. Spelers van buiten Europa kunnen kiezen welke Q-School ze willen spelen. Ook Glen Durrant en Steve West hebben hun PDC-tourkaart verloren, maar reeds aangegeven niet naar PDC Q-School te gaan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws