Benito van de Pas wint tweede finaledag Oranjebar Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas wint tweede finaledag Oranjebar Super Ranking

Benito van de Pas wint tweede finaledag Oranjebar Super Ranking

De 16 geplaatste spelers die gisteren in actie mochten komen tijdens de tweede finaledag van de Oranjebar Super Ranking mochten hun kunsten vertonen aan een onverwacht groot aantal toeschouwers bestaand uit supporters, trainende collega-darters, tafelvoetballers en een aantal gezelligheidsbezoekers. Op verzoek van de finalisten werd deze finaledag een met poule-systeem begonnen waarna, door de beste 8, via een knock-out format zou worden bepaald wie uiteindelijk met de eer en de hoofdprijs naar huis zou gaan.

Op leeftijd geselecteerd bleven Braulio Roncero, Eric Barten, Hermie van Orsouw en Benito van de Pas over bij de laatste 4 waarna de jeugd het overnam en Hermie opnieuw de finale mocht spelen. Hij stond ook in de finale van de eerste editie tegen Benito. Van de Pas is de laatste weken nagenoeg onoverwinnelijk en dat was deze keer ook weer het geval waardoor hij weer een overwinning bij kon schrijven.

Uitslagen finaledag: 1. Benito van de Pas, 2. Hermie van Orsouw, 3. Braulio Roncero 4. Eric Barten

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Volgende week zal worden gestart met de kwalificatie toernooien voor de 3e finaledag van de Oranjebar Super Ranking en begint iedereen weer op nul. Dinsdag 20 maart wordt begonnen om 20.00 uur en inschrijven a € 7,50 p.p. is mogelijk tot 19.30 uur
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws