Hermie van Orsouw en Martijn van Son winnen bij Bachus Ranking nieuws
Ranking nieuws

Hermie van Orsouw en Martijn van Son winnen bij Bachus

Hermie van Orsouw en Martijn van Son winnen bij Bachus

Er waren ondanks het winterse weer 16 darters gekomen naar de woensdagavondranking van 10 februari bij café Bachus in Rosmalen. Zowel aan de Jackpot7ranking als aan het Fun Darts Toernooi namen 8 deelnemers mee. Het niveau in de Jackpot7ranking was, zoals verwacht, weer hoog. Terwijl ook het niveau in de Fun Darts Ranking zeker niet verkeerd was. Zo werden er in de poulefase twee 180’s gegooid, een door Bart Peeters en een door Jos Megens. Wesley Manie gooide nog 128 uit.

Jackpot 7 Ranking
In poule 1 zaten Gino Vos, Jermaine Heijmans, Patrick Langenbach en Toon Greebe. Toon werd eerste met 12 punten. De tweede plaats was voor Gino met 9 punten. Jermaine behaalde 7 punten en daarmee de derde plaats. Patrick eindigde vierde met 3 punten.

In de 2e poule namen Dave van de Lee, Rico Dera, Hermie van Orsouw en Stas Oomen het tegen elkaar op. Hermie behaalde 12 punten en daarmee de eerste plaats. Dave eindigde tweede met 8 punten. De derde plaats was voor Rico met 6 punten. Stas werd vierde met 4 punten.

Kwartfinale
Toon Greebe - Stas Oomen 4-0
Een redelijk goed spelende Toon had weinig problemen met Stas.

Rico Dera – Gino Vos 4-1
Beiden gooiden sterk. Rico begon met 13-darter

Jermaine Heijmans – Dave van de Lee 4-3
In een redelijk goede spannende partij bleek Jermaine net iets sterker dan Dave.

Hermie van Orsouw – Patrick Langenbach 4-0
Hermie speelde erg sterk en had hierdoor weinig moeite met Patrick.

Halve finale
Rico Dera – Toon Greebe 4-2
In een zeer goede spannende partij wist Rico te winnen van Toon.

Hermie van Orsouw – Jermaine Heijmans 4-1
Hermie gooide zeer sterk. Jermaine begon sterk maar zakte in en hierdoor won Hermie nogal eenvoudig van Jermaine.

Strijd om de 3e en 4e plaats
Toon Greebe – Jermaine Heijmans 4-1
Toon gooide sterk. Jermaine begon redelijk sterk, maar zakte in. Hierdoor wist Toon de derde plaats te behalen.

Finale
Hermie van Orsouw – Rico Dera 4-2
In een zeer sterke partij van beide kanten. Waarin Hermie door een 110finish 1-0 voorkwam en vervolgens in de zesde leg Rico brak met een 11-darter en daarmee de wedstrijd binnensleepte, Hermie 11darter voor de wedstrijd en break ook nog 110 finish Hermie. Hermie deed voor het eerst mee met de Jackpot 7 Ranking en kende dus een goed debuut.

Fun Darts Toernooi
In poule 1 zaten Jos Megens, Martijn van Son, Willeke Oomen en William Teulings. William eindigde eerste met 6 punten. Martijn werd tweede met 5 punten. Jos behaalde 2 punten en daarmee de derde plaats. De vierde plaats was voor Willeke met 0 punten.
In de 2e poule namen Bart Peeters, Jacco Krook, Wesley Hendriks en Wesley Manie het tegen elkaar op. Bart werd eerste met 6 punten. De tweede plaats was op onderling resultaat voor Wesley Manie, die 4 punten behaalde. Ook Wesley Hendriks behaalde 4 punten, hij werd derde. Jacco eindigde vierde met 0 punten.

Kwartfinale
William Teulings – Jacco Krook 2-1
Beiden begonnen sterk. Jacco kwam 1-0 voor door een 105finish, daarna zakte hij iets in, waardoor William met 2-1 wist te winnen.

Martijn van Son – Wesley Hendriks 2-1
Martijn gooide sterk en Wesley gooide redelijk sterk. Wesley Hendriks.zette hem in de beslissende leg met 177 weg op 20 maar wist het niet af te maken.

Jos Megens – Wesley Manie 0-2
Een sterk spelende Wesley had weinig problemen met Jos.

Bart Peeters – Willeke Oomen 2-0
Een redelijk sterk spelende Bart had weinig problemen met Willeke. Maar Willeke deed vooral mee voor de Fun en zodat er 8 deelnemers waren. En Willeke was toch over het hele toernooi een paar keer dicht bij legwinst.

Halve finale
William Teulings – Martijn van Son 2-3
In een redelijk sterke wedstrijd die werd afgesloten met een sterke laatste leg van beiden trok Martijn aan het langste eind.

Wesley Manie – Bart Peeters 1-3
Beiden gooiden redelijk sterk. Bart bleek de sterkste.

Strijd om de 3e en 4e plaats

William Teulings – Wesley Manie 2-3
In een redelijk sterke wedstrijd trok Wesley net aan het langste eind.

Finale
Martijn van Son – Bart Peeters 4-2
Bart gooide in zijn derde finale op rij te wisselvallig om de redelijk sterk spelende Martijn te kloppen. Martijn won met 4-2. Voor Martijn was het de eerste keer dat hij meedeed aan het Fun Darts Toernooi, ook hij kende dus een goed debuut.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws