Premier League ranking 9 voor Glenn Thorne Ranking nieuws
Ranking nieuws

Premier League ranking 9 voor Glenn Thorne

Premier League ranking 9 voor Glenn Thorne

Gisteravond werd in eetcafé Knabbel en Babbel in Eindhoven de een-na-laatste ranking gespeeld voor de Premier League. Met 21 deelnemers hadden we weer een redelijke avond: steeds meer deelnemers weten hun weg te vinden naar dit toernooi. Het verloop is ook redelijk groot: zo verwelkomen we bijna elke week nieuwe spelers. De grote afwezige deze avond was Mark Brouwers.

Met dank aan Ingrid, die de organisatie weer strak in handen had, begonnen we om 20.00 met het toernooi. Het was Glenn Thorne die zich rechtstreeks plaatste voor de finale na overwinningen op onder andere Fred Burger, Guido van Hoof en Erik Wouters. In de verliezersronde barstte vervolgens de strijd los voor een plek tegen Glenn. Uiteindelijk was het Wouter Vaes die zich plaatste door af te rekenen met Patrick Sterckx en bij de laatste 3 met Guido van Hoof. In deze finale was het dus Wouter die twee keer moest winnen. Glenn nam snel een voorsprong van 2 legs en verzuimde vervolgens om er 3-0 van te maken. Hierdoor kwam Wouter sterk terug tot 2-2 waarna Glenn alsnog het gaspedaal intrapte en via een 15 en een 17 darter de 9e ranking avond won.

Over twee weken is de laatste rankingavond waarna ook de loting voor het hoofdtoernooi zal plaatsvinden. Op dit moment zijn de volgende spelers zeker van plaatsing: Via het hoofdtoernooi Mario Sandifort, Joppe Bakens, Willem Mandigers, Giedo Vissers,?Patrick Sterkx, Gino Vos,?Jeffrey Sparidaans en Toon Greebe. Deze spelers zullen ook geseed worden.

Daarnaast blijft het op de ranking spannend tot het laatste toernooi. In de onderste regionen lijkt het gaan om de bovenste 23 plaatsen, omdat Bakens, Sterckx en Visser al geplaatst zijn. Hiervoor hebben Fred Burger, Kevin Selders, Alexander Merkx, Arnold Smits en Mike Bloks te beste papieren. Maar ook Mandy Moonen mag nog niet uitgevlakt worden.

Tevens zullen er nog vier wildcards vergeven worden. En, indien een reeds geplaatste speler afzegt, kunnen daar nog wildcards bij komen.

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws