Willy van de Wiel prolongeert titel Top Players Competition Ranking nieuws
Ranking nieuws

Willy van de Wiel prolongeert titel Top Players Competition

Willy van de Wiel prolongeert titel Top Players Competition

Afgelopen vrijdagavond werden de bezoekers van het Oranjebar “Einde Dartseizoen Feest” getrakteerd op de halve finales en finale van de Top Players Competition 2012. De spelers die zich dit jaar geplaatst hadden waren Braulio Roncero, Benito van de Pas, Michel van de Horst en titelhouder van TPC 2011 Willy van de Wiel.

Onder het toeziend oog van de vele feestvierders werd de eerste halve finale gespeeld tussen Benito van de Pas en Braulio Roncero. De strijd tussen het jonge talent en de oude klasse werd deze keer met 3-0 in sets beslist in het voordeel van Benito die in deze wedstrijd 1x een 180 score produceerde tegen 4x 180 van Braulio.

De tweede halve finale ging tussen titelverdediger Willy van de Wiel en toekomstig Oranjebar speler Michel van de Horst die zich zichtbaar thuis voelt in Mariahout. De wedstrijd kende, ondanks een geflatteerde 3-0 sets overwinning van Willy, een hoog niveau waar Willy zowel 2x een 180 score als een 148 en 118 finish gooide. Michel kon daar slechts 1x 180 en een finish van 120 tegenover zetten.

Na een rustpauze kon de finale tussen Willy van de Wiel en Benito van de Pas via een bo7 sets/bo 7 legs format worden gespeeld. Door vele 180 scores van beide spelers (Benito 8x en Willy 5x) hielden de mannen elkaar goed in evenwicht mede getuige 4 sets die tot het gaatje gespeeld moesten worden waardoor de 7e leg steeds de beslissing bracht. Willy van de Wiel was degene die aan het langste eind trok en daarmee met 4-1 in sets de overwinning greep. Ook gooide hij in deze wedstrijd met een 150 finish nog even de hoogste uitgooi van de avond alhoewel dit alleen nog maar telde voor de statistieken.

Einduitslagen Top Players Competition 2012:

Winnaar
Runner Up
3e/4e plaats
5e/8e plaats
9e/16e plaats
Meeste 180’s
Hoogste Finish

Willy van de Wiel
Benito van de Pas
Michel van de Horst & Braulio Roncero
Remon Hurrebrink, Dennis Klamer, Jordy Terburg & Tokan Ata
Willem Mandigers, Deniz Armut, Danny Schellekens, Hermie van
Orsouw, Abdil Loubane, Ed van de Aa, Nico Thissen & Dennis Klamer
Willy van de Wiel (59x 180)
Benito van de Pas (170)
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws