Ron Schouten wint No-Score Doubletoernooi Ranking nieuws
Ranking nieuws

Ron Schouten wint No-Score Doubletoernooi

Ron Schouten wint No-Score Doubletoernooi

Op donderdag 4 november stond er wederom een toernooi op het programma bij dartsvereniging No-Score dat uitsluitend toegankelijk was voor leden. In totaal namen er 22 leden deel waarbij er werd gespeeld in dubbel knock-out systeem volgens het format dubbel-in en dubbel-uit. Voor velen was dit een geheel nieuw format, maar het leek bij iedereen wel in de smaak te vallen.

Ron Schouten wist zich rechstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen op Tonnie van de Kallen, Joey Garrido, Patrick Megens, Randy Hendrick en Maikel van de Helm. In de verliezersronde streden alle deelnemers om alsnog een plaats op het podium te halen, waarbij de strijd uiteindelijk werd gespeeld tussen Randy Hendrick en Jordy Waalboer. Met een 3-1 overwinning plaatste Randy zich voor het podium waarbij hij mocht spelen tegen Maikel van de Helm. Hendrick boekte een 3-0 overwinning en mocht daarom in de finale aantreden tegen Ron Schouten. Heel de avond was Ron ongeslagen en dit bleef zo, want met een 3-0 overwinning tegen Randy in de finale behaalde hij de eerste plaats en schreef hij het No-Score Doubletoernooi op zijn naam.

Uitslagen:
13e/16e plaats:
Bas van den Berk – Martin Pieters 2-0
Roland van Schaijk – Patrick Megens 0-2
Annet van Elten – Dennis van Meurs 2-0
Joey Garrido – Jule Haverhoek 2-0

7e/8e plaats:
Bas van den Berk – Patrick Megens 0-2
Annet van Elten – Joey Garrido 2-0

5e/6e plaats:
Patrick Megens – Jordy Waalboer 1-3
Annet van Elten – Randy Hendrick 1-3

4e plaats:
Randy Hendrick – Jordy Waalboer 3-1

3e plaats:
Randy Hendrick – Maikel van de Helm 3-0

Finale:
Ron Schouten – Randy Hendrick 3-0

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws