Bekkers revancheert zich met dagwinst in Oranjebar Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Bekkers revancheert zich met dagwinst in Oranjebar Super Ranking

Bekkers revancheert zich met dagwinst in Oranjebar Super Ranking

De tweede kwalificatie avond van Super Ranking IV is gewonnen door Theo Bekkers die zich met deze zege, net als in OSR III, weer nestelt aan de kop van de Ranking tussenstand.

Op zich geen verassing maar toch wel tekenden voor zijn karakter want deze avond waren het met name de underdogs die van zich deden spreken. Zo plaatsten zich o.a Wesley van Hout, Stefan Dijsterbloem, Paul Tesser en Sander Griffioen bij de laatste acht van de avond. In de knock-out fase bleken Theo Bekkers en Hermie van Orsouw een paar maatjes te groot voor de concurrentie en het was dan ook terecht dat deze beide mannen om de dagzege mochten strijden.

In de finale bleek Hermie toch nog niet terug op zijn oude niveau en werden slordigheidjes van zijn kant direct afgestraft door Theo die hiermee optimaal profiteerde van de afwezigheid van Bobby Biemans en zich naast hem op de eerste plaats van de tussenstand nestelt.

Uitslag van dag 1:
1. Theo Bekkers
2. Hermie van Orsouw
3. Wesley van Hout en
4. Paul Tesser.

Voor overige uitslagen en de volledige tussenstand, klik hier

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 03 juli
2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur.
Aanvang van het toernooi is 20.00

.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws