Hooikammer/Kamphuis/Ebeltjes/Snippe plaatsen zich via 3e voorronde voor hoofdtoernooi Krembassy Regiodarts
Regiodarts

Hooikammer/Kamphuis/Ebeltjes/Snippe plaatsen zich via 3e voorronde voor hoofdtoernooi Krembassy

Hooikammer/Kamphuis/Ebeltjes/Snippe plaatsen zich via 3e voorronde voor hoofdtoernooi Krembassy

Op vrijdagavond 13 maart werd de 3e voorronde van de Krembassy gehouden in cafe Kremer . Dinand liet de aanwezige deelnemers weer beginnen in 7 poules waarvan de nrs 1 t/m 4 overgingen naar de knockout. De spelers kwamen ook weer deze voorronde overal vandaan: Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Geesteren, Emmen, Hellendoorn, Groenlo, Neede, Punthorst, Klazienaveen, Almelo e.e. Om 19.30 ging het los en deze voorronde was afgelopen om 0.10. Ik wil iedereen weer bedanken voor het meedoen en treur niet diegenen die zich niet geplaatst hebben er zijn nog 6 voorrondes. Hou fb in de gaten van mij. De hoogste uitgooi kwam op naam van Rick Ebeltjes met 136. Nog een aantal mooie finishes P Ringenier 127, M Snippe 123, M Mijnheer 121. Hier de uitslagen:
12 voorrondes: 501/5
M Dragt- K Steenberg 3-0, M Mijnheer- R Lamberts 3-0, M Snippe- R Drees 3-2, R Ebeltjes- G Reinders 3-0, L de Witte- G Dokter 3-2, J Meier- B Meier 3-0, M Nijmeijer- N Reimink 3-0, P Ringenier- S Dekker 3-0, J Kamphuis- M Calot 3-2, M Hemel- B Blokhuis 3-0, R Kleinjan- C Hofkamp 3-1, R Hankamp- M de Vries 3-0
Laatste 16: 501/7
M Roesthuis- P Ringenier 4-1, K Hooikammer- J Meier 4-0, M Dragt- R Kleinjan 4-0, M Snippe- L de Witte 4-3, R Ebeltjes- M Mijnheer 4-3( de laatste leg was beslissend, hier stond Martijn op tops te wachten maar zag Rick 126 uit gooien), T ten Hagen- R Hankamp 4-2, J Kamphuis- M Hemel 4-1, D v/d Veen- M Nijmeijer 4-3
Kwartfinales: 501/9
Klaas Hooikammer- Mark Roesthuis 5-1
In deze wedstrijd stond Klaas na goede wedstrijden in de poule en als nr 1 doorging nu tegenover Mark die ook 1e werd in zijn poule. Klaas wist na 1-1 door te stoten naar een 5-1 overwinning. Voor Klaas is het de 1e x dat hij meedeed aan een voorronde deze editie en hij wist zich direkt te plaatsen. Mark kan terugkijken op een goed toernooi en gaat het nog een keer proberen.
Marcel Snippe- Martijn Dragt 5-2
In deze wedstrijd was het Marcel die 1-0 voorkwam, daarna ging het gelijk op tot 2-2, Marcel wist met zeer goed darts de wedstrijd te winnen door leg 5/6 en 7 te pakken en een verdwaasde Martijn achterlatend. Martijn deed voor het eerst mee aan een editie van de Krembassy en gaat het in een andere voorronde nog een keer proberen. Marcel heeft zich weer weten te plaatsen, hij had het niet makkelijk in zijn eerdere wedstrijden deze avond 2x all the way, maar hij is er weer bij in het hoofdtoernooi.
Rick Ebeltjes- Thijs ten Hagen 5-3
Dit werd een niet al te goede wedstrijd maar wel een spannende partij. Thijs nam een 2-0 voorsprong en had pijlen voor een 3-0. Hij wist deze leg niet te pakken en zag Rick terugkomen tot 2-2. Thijs nam weer de voorsprong door leg 5 te pakken maar daarna ging Rick er met de overwinning vandoor , hij won leg 6, 7 en 8, waarbij Thijs nog kansen kreeg voor 4-4. Rick wist zich na vorig jaar wederom te plaatsen. Thijs die er vorig jaar ook bij was krijgt nog weer een herkansing in de resterende voorrondes.
Jelle Kamphuis- Dennis v/d Veen 5-3
In deze wedstrijd was het de verrassende Jelle die deze partij wist te winnen van Dennis< nr 1 uit de poule, die in zijn vorige voorronde ook al zijn meerdere moest erkennen in zijn opponent bij de laatste 8. Nu was het dus Jelle die zich als nummer 3 uit zijn poule zich weet te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Voor het toernooi is het alleen maar mooi dat een ieder zich dus kan plaatsen van eredivisie/superleague t/m recreant of zo als Jelle 4e divisiespeler . Dennis gaat het nog een paar x proberen in de resterende voorrondes.
Halve finales:
M Snippe- K Hooikammer 0-4
J Kamphuis- R Ebeltjes 4-3
3e/4e plaats:
M Snippe- R Ebeltjes 3-2(Marcel gooit de beslissende leg uit met een 123 finish)
Finale:
K Hooikammer- J Kamphuis 4-3 (Klaas stond 3-1 achter)
1 Klaas Hooikammer (Balkbrug)
2 Jelle Kamphuis (Daarle)
3 Marcel Snippe (Westerhaar)
4 Rick Ebeltjes (Klazienaveen)
De 4e voorronde is op vrijdag 10 april. Deze zit weer vol.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws