Jan de Weerdt wint 7e editie van de Krembassy, Patrick Maat runner-up Regiodarts
Regiodarts

Jan de Weerdt wint 7e editie van de Krembassy, Patrick Maat runner-up

Jan de Weerdt wint 7e editie van de Krembassy, Patrick Maat runner-up

De 7e editie van het langstlopende darttoernooi van Nederland zit er weer op, de Krembassy. Organisator Dinand Kist kon samen met de uitbaters Dick en Marijke Kremer van cafe Kremer waar dit hele spektakel werd gehouden terugkijken op weer een geslaagde editie. Nadat er 40 spelers begonnen waren aan deze editie via best of 5 sets bij de voorrondes en L32 bleven er 4 halve finalisten over op de zondag 9 juli. Ook deden er 4 dames mee die de strijdt aangingen met elkaar en hier werd Danielle Reede uit Nijverdal de winnares.

Ze won van Melissa Landkroon uit Enschede met 3-2 in sets. Danielle had haar halve finale gewonnen van de titelverdedigster Kimberley Corper uit Emmen met 3-2 waarbij het tot de laatste leg ging in de 5e set, 6-5 sudden death. Melissa won haar halve finale van Henriette Boertje Jansen uit Westerhaar met 3-0. Bij de heren was het bij de halve finales Nick Crouwel uit Winschoten die verloor van Patrick Maat uit Zwolle met 6-3 in sets. Jan de Weerdt uit Hattem, die eerder in het toernooi de titelverdediger Marcel Snippe uitschakelde, won zijn halve finale van Michael Stoeten uit Vroomshoop met 6-0 in sets.

De finale werd gewonnen door Jan met 7-4 in sets van Patrick. Jan kreeg uit handen van Dinand de grote wisselbeker, de beker 1ste plaats en een envelop met de hoofdprijs van 750 euro.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws