Kelder/Meulenkamp/Pas en Stoffers plaatsen zich via 5e voorronde Krembassy Regiodarts
Regiodarts

Kelder/Meulenkamp/Pas en Stoffers plaatsen zich via 5e voorronde Krembassy

Kelder/Meulenkamp/Pas en Stoffers plaatsen zich via 5e voorronde Krembassy

Op 2e paasdag 22 april werd de 5e voorronde afgewerkt in cafe Kremer van het langslopende darttoernooi van Nederland de Krembassy. Voor aanvang van deze voorronde stonden er 35 spelers ingedeeld, helaas moesten sommigen afmelden , er waren 28 spelers ,maar de regel is dan wel dat ze het inleggeld moeten voldoen. Organisator/wedstrijdleider Dinand kon deze middag weer zeer goede darters verwelkomen die weer overal vandaan kwamen, Nijkerk/Almere, Zutphen, Winterswijk, Emmen, Emmercompascum, de Krim, Rijssen, Almelo, Enschede, Coevorden e.e. Onder de deelnemers was ook Ron Meulenkamp bekende darter binnen het PDC circuit. Hij deed wat van hem verwacht werd , zich plaatsen. Ondanks dat er dus mensen niet konden of niet kwamen opdraven werd er gewoon gestart in 7 poules nu met ieder 4 spelers, waarvan nu iedereen gewoon doorging. Er werd gespeeld 501/7 en de poules begonnen om 13.00 in een zeer gezellige ambiance en bij heerlijk mooi weer . Om 17.50 was alles bekend wie 1 t/m 4 werd. De hoogste uitgooi stond lang op 167 gegooid door Ron Meulenkamp maar Jamie Kelder wist 170 uit te gooien. Bennie Gerrits 158, Marcel Foekens 154.

Hier volgen de uitslagen:

12 voorrondes 501/7:
C Vriezen- C ter Halle 4-1, M Foekens- S Kersies 4-1, R Meulenkamp- D Neef 4-0, A Ardesch- B Gerrits 4-3, R Drees- M Langemaat 4-3, Y Stoevelaar- V Terburg 4-1, G ter Halle- T ten Hagen 4-3, R Smees- M Jasper 4-0, M Bos- G Dokter 4-0, R Elshof- J v Dijk 4-0, J de Jong- C Hofkamp 4-2, J Pots- E Snippe 4-1

Laatste 16: 501/7
R Smees- I Terschegget 4-0, M Stoffers- Y Stoevelaar 4-1, C Vriezen- J de Jong 4-2, R Meulenkamp- R Drees 4-0, M Foekens- A Ardesch 4-2, J Kelder- J Pots 4-0, M Bos- R Elshof 4-1, A Pas- G ter Halle 4-0

Kwartfinales: 501/9
Machiel Stoffers- Robin Smees 5-2
Machiel die voor het eerst meedeed aan een voorronde moest tegen de toch ervarener Robin, die al 2x het eindtoernooi gehaald had. Machiel begon zeer sterk en nam een 3-0 voorsprong, het werd nog 4-2 maar uiteindelijk wist Machiel de beslissende dubbel te gooien en de wedstrijd te winnen met 5-2. Een luide kreet kwam uit zijn mond want hij hoort bij de 40 geplaatste spelers.

Ron Meulenkamp- Cobus Vriezen 5-2
Voor het toernooi is het een mooi gegeven dat Ron zich geplaatst heeft voor het hoofdtoernooi. Ron verloor in de poule nog een wedstrijd van Martin Bos maar op weg naar de kwartfinale won hij 2x met 4-0. Tegen Cobus nam hij een 3-0 voorsprong om daarna Cobus de 4e leg te pakken. Ron liet nog 1 leg liggen om in de 7e leg toe te slaan. Voor Ron was het ook de 1ste x dat hij meedeed en weet zich direkt te plaatsen.

Jamie Kelder- Marcel Foekens 5-1
Jamie weet zich net als de voorgaande 2 edities zich te scharen bij de beste 40 deelnemers aan het hoofdtoernooi. Jamie had een bye en won toen makkelijk met 4-0 van Joren . In deze wedstrijd nam hij in no time een 3-0 en 4-1 voorsprong waarbij wel gezegd moet worden dat Marcel wat dubbels liet liggen. Marcel gaat het nog een x weer proberen om zich net als vorig jaar gewoon te plaatsen.

Alexander Pas- Martin Bos 5-2
Alexander die vorig jaar nog in het hoofdtoernooi tot de laatste 8 wist te komen wist zich nu ook weer te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Ook hij hoefde geen voorronde te spelen en had geen kind aan Gerrit Ter Halle bij de laatste 16. Voor Martin werd het wederom het eindstation de kwartfinale net als 2x daarvoor. Ook hij gaat het nog een x proberen. Alexander kan zich voorbereiden om op zaterdag 6 juli aan te treden aan editie 4 van de Krembassy.

Halve finales: 501/7
R Meulenkamp- M Stoffers 4-1
J Kelder- A Pas 4-1

3e/4e plaats: 501/5
A Pas- M Stoffers 3-0

Finale 501/9:
J Kelder- R Meulenkamp 5-2
1 Jamie Kelder (Westerhaar)
2 Ron Meulenkamp (Almere)
3 Alexander Pas (Rijssen)
4 Machiel Stoffers (Emmen)

Volgende voorronde is op vrijdag 17 mei.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws