Marcel Snippe wint 6e editie van de Krembassy 2022 Regiodarts
Regiodarts

Marcel Snippe wint 6e editie van de Krembassy 2022

Marcel Snippe wint 6e editie van de Krembassy 2022

Op zondag 27 nov liep het langstlopende darttoernooi van Nederland op zijn eind. Over 9 dagen darten in cafe Kremer deden 40 spelers mee die in een knockout hun wedstrijden speelden. De opzet was hetzelfde als vroeger bij de Lakeside in sets voorronde/L32/L16/L8/h.f/finale.

Deze zondag hadden zich 4 spelers geplaatst voor de halve finales die smiddags afgewerkt werden en om 19.00 was de grote finale. De halve finales werden gespeeld in een best of 11 sets. Marcel Snippe uit de Westerhaar won met 6-3 van Super Fred Michael Stoeten uit Vroomshoop. De andere halve finale was het Klaas Hooikammer uit Balkbrug die met 6-4 won van Patrick Maat uit Zwolle. In een volgepakt cafe Kremer wist Marcel de finale,best of 13 sets, te winnen met 7-3 van Klaas Hooikammer en zo als nieuwe winnaar zijn naam in de grote wisselbeker gegraveerd krijgen.

De hoofdprijs van 750 euro kreeg hij ook nog uit handen van organisator Dinand Kist. Bij de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers, cafe Kremer Dick en Marijke , Jeroen Bolks bedankt voor weer een geslaagde jaar Krembassy.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws