Na de 9 voorrondes is het weer tijd voor de Krembassy 2023 op 9 juni Regiodarts
Regiodarts

Na de 9 voorrondes is het weer tijd voor de Krembassy 2023 op 9 juni

Na de 9 voorrondes is het weer tijd voor de Krembassy 2023 op 9 juni

Het zit er weer bijna op de 9 voorrondes van de Krembassy, het langstlopende darttoernooi van Nederland. Vrijdag 9 juni is de laatste voorronde. Van feb t/m juni zijn er dan 9 voorrondetoernooien afgewerkt waaraan iedere x 35 personen hebben meegedaan.

Bij iedere voorronde konden zich dan 4 spelers plaatsen voor het hoofdtoernooi die van 1 t/m 9 juli gehouden wordt. Hier strijden dan 36 geplaatste spelers via de voorrondes en de nrs 1 t/m 4 van de vorige editie. In totaal spelen dan 40 spelers in een groot schema knockout voor de hoofdprijs van 750 euro.

Ook zijn er weer 4 dames die deelnemen en die zich geplaatst hebben via een voorronde. Die strijden om de titel bij de dames. Men is verzekerd van prijzengeld iedere deelnemer en er wordt gespeeld in sets, best of 5/7/9/11/13. Iedere speler komt op met zijn eigen opkomstnummer.

Het wordt weer een heel groot spektakel met mooie namen die meedoen: Albertino Essers, Christian Kist, Martijn Dragt, Klaas Hooikammer, Jan de Weerdt, Marcel Snippe(titelvedediger). Het hele gebeuren wordt gehouden in cafe Kremer te Vroomshoop. Er zullen ook 2 tribunes staan in het cafe voor het publiek. De toegang is gratis.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws