Plaisier & Romelingh winnaars 3e Café 'T Hof Mixkoppels 2019 Regiodarts
Regiodarts

Plaisier & Romelingh winnaars 3e Café 'T Hof Mixkoppels 2019

Plaisier & Romelingh winnaars 3e Café 'T Hof Mixkoppels 2019

Zondagmiddag 10 februari was Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam het sfeervolle decor van ditmaal een valentijns-mixkoppeltoernooi, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €100,- en de 7 overige enveloppen. Met 22 mixkoppels kon de organisatie van HW Darts om 14:00 uur het startschot geven voor de gebruikelijke poulefase, welke werd vervolgd met een winnaars- en verliezersronde.

Na het verloten van de extra valentijns-bonusprijzen wisten de koppels Ronald Neven / Wilma Neven en Marvin van Velzen / Nancy van Tilborg door te stromen naar de finale van de verliezersronde.

Het koppel Neven / Neven zagen in hun poule Danny van Trijp / Sabrina Jongenotter probleemloos doorstromen naar de winnaarsronde, terwijl zij op basis van legsaldo genoegen moesten nemen met een derde plaats onder Patrick van den Boogaard / Melissa van Puffelen, maar boven Nigel Dikhoff / Mandy Nobel. Deze derde plaats bleek genoeg voor een bye, waarna zij met ruime cijfers Lesley van Schijndel / Daniella Visser (3-0) en Danny Sadhoe / Roshni Mahabier (4-1) aan de kant wisten te zetten.

Ook Van Velzen / Van Tilborg eindigden als derde in hun poule onder Zereso Zeverboom / Anjana Bhagwandin en Wesley van Trijp / Cheyenne Woolaway, maar boven Lesley van Schijndel / Daniella Visser, waardoor zij net als Neven / Neven mochten genieten van een vrije ronde. Vervolgens lieten zij goed spel aantekenen tegen Nigel Dikhoff / Mandy Nobel (3-1) en Peter Klein / Sheila de Man (4-0) en mochten zij proberen deze lijn door te trekken in de finale.

Van Velzen / Van Tilborg hielden stoïcijns vast aan hun spel, terwijl Neven / Neven de nodige moeite hadden om het daarvoor vertoonde spel naar boven te halen. Van Velzen / Van Tilborg speelden een solide wedstrijd en gaven niks weg, waardoor zij met een klinkende 5-0 overwinning de verliezersronde voor zich konden opeisen.

Kwartfinale:
Danny Sadhoe / Roshni Mahabier 3-2 Victor Scholten / Liliane Scholten

Ronald Neven / Wilma Neven 3-0 Lesley van Schijndel / Daniella Visser

Jamai van den Herik / Inge van den Herik 0-3 Peter Klein / Sheila de Man

Marvin van Velzen / Nancy van Tilborg 3-1 Nigel Dikhoff / Mandy Nobel

Halve finale:
Danny Sadhoe / Roshni Mahabier 1-4 Ronald Neven / Wilma Neven

Peter Klein / Sheila de Man 0-4 Marvin van Velzen / Nancy van Tilborg

Finale:
Ronald Neven / Wilma Neven 0-5 Marvin van Velzen / Nancy van Tilborg

In de winnaarsronde kwamen de finalisten uit dezelfde poule des doods. Hierin slaagden Jisse de Boer / Caitlin Klein en Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh erin om het koppel Peter Klein / Sheila de Man onder zich te houden, waarna De Boer / Klein met sterk spel wisten af te rekenen met Arjan Bothof / Kelly Streef (4-0), Carlos Figge / Ursalo Oordt (4-0) en Patrick van den Boogaard / Melissa van Puffelen (5-1), terwijl Plaisier / Romelingh zich wisten te ontdoen van Robin Ferdinandus / Chantal Schot (4-3), Kevin de Laet / Kelly Geboers (4-1) en Danny van Trijp / Sabrina Jongenotter (5-3).

In de poulefase waren De Boer / Klein tweemaal te sterk voor Plaisier / Romelingh (3-2, 3-1), maar al gauw werd het duidelijk dat de finale een ander spelbeeld zou krijgen. Plaisier / Romelingh waren uit op revanche en knalden uitermate sterk uit de startblokken. De Boer / Klein waren niet bij machten om hun een halt toe te roepen en moesten toezien hoe Plaisier / Romelingh met een whitewash hun revanche wisten te pakken. Zodoende waren het Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh die met een klinkende 6-0 overwinning de 3e editie van de Open Café ’T Hof van Jericho Mixkoppels 2019 op hun naam konden schrijven en de rijkst gevulde enveloppe met €100,- in ontvangst mochten nemen.

Kwartfinale:
Kevin de Laet / Kelly Geboers 1-4 Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh

Danny van Trijp / Sabrina Jongenotter 4-0 Maikel Prins / Lotte Vendeloo

Carlos Figge / Ursalo Oordt 0-4 Jisse de Boer / Caitlin Klein

Zereso Zeverboom / Anjana Bhagwandin 3-4 Patrick van den Boogaard / Melissa van Puffelen

Halve finale:

Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh 5-3 Danny van Trijp / Sabrina Jongenotter

Jisse de Boer / Caitlin Klein 5-1 Patrick van den Boogaard / Melissa van Puffelen

Finale:
Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh 6-0 Jisse de Boer / Caitlin Klein

Daarnaast had Patrick van den Boogaard met 4 stuks het grootste aandeel in de 16 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste heren finish uit handen kwam van Wesley van Trijp met 153 en Kelly Geboers met een 113 finish verantwoordelijk was voor de hoogste dames finish.

Zondag 3 maart staat ons volgende weekendtoernooi in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam op de planning, welke ditmaal afgewerkt zal worden in een koppel en single formaat. Tevens zal dit toernooi in het teken staan van de UK Open, waardoor er met dit unieke systeem iedere ronde een nieuwe loting zal plaatsvinden.

Bekijk onze Facebookpagina HW Darts voor meer informatie.

Tot dan!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws