Roy van de Griendt wint 4e dinsdaganking ten koste van Ron Schouten Regiodarts
Regiodarts

Roy van de Griendt wint 4e dinsdaganking ten koste van Ron Schouten

Roy van de Griendt wint 4e dinsdaganking ten koste van Ron Schouten

Op dinsdagavond 26 februari was het alweer tijd voor de vierde rankingavond van de veertiende cyclus. Nadat er bij de eerste drie avonden gemiddeld 34 darters zich hadden verzameld, waren er nu 30 spelers aanwezig voor de derde rankingavond.

De 37 spelers werden verdeeld over 6 poules van vier, en 2 poules van drie. Hierdoor geen twee van de tien banen beschikbaar om in te gooien. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 14 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Roy van de Griendt en Remy van Alebeek tegen elkaar. Roy kwam rap 3-0 voor, waarop Remy 3-1 maakte, hij leek Roy te gaan breken maar kon de dubbel niet vinden, waarop Roy de partij met 4-1 naar zich toe trok.

In de tweede halve finale speelden Ron Schouten en Dimitry Holowacky tegen elkaar. De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk wist Ron de belangrijke break te verzilveren om zo met 4-2 te winnen.

De finale werd dus gespeeld tussen Roy van de Griendt en Ron Schouten. Roy kwam mede door een 120 finish rap 3-1 voor, maar Ron knokte zich goed terug met een 121 finish. Hij kon echter niet doordrukken, waarna Roy de partij met 5-3 naar zich toe trok.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden Dennis Engelen en Richard Kroon. Dennis won de ronde ervoor met 3-1 van Randy van Oostenbrugge, terwijl Richard Kroon alle legs nodig had om van Martijn Dupuis te winnen.

In de finale had Dennis het betere van het spel, hierdoor kon hij naar een comfortabele 4-1 zege toewerken.

Er werden in totaal drieentwintig keer 180 gegooid. Ron Schouten, Randy van Oostenbrugge en Leo Hendriks hadden gedeeld de meeste met elk 3 stuks.

Er werden in totaal achtien 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Kevin Stolzenbach met 167, op gepaste afstand gevolgd gevolgd door Dimitry Holowacky, die 127 uitgooide.

De mystery finish was niet gegooid. De mysterypot zal de volgende dinsdagavond met meer dan 160 euro starten.

De negendarter was niet gegooid! Deze pot staat al boven de 800 euro en zal mee gaan naar de volgende dinsdagavond.

De volgende ranking zal in verband met carnaval geen doorgang hebben op 5 maart, maar zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 12 maart.

Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook of de website www.svchc.nl (kopje darts).

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws