Van Trijp sterkste op 49e HW Django Moneydarts 2018 Regiodarts
Regiodarts

Van Trijp sterkste op 49e HW Django Moneydarts 2018

Van Trijp sterkste op 49e HW Django Moneydarts 2018

In de verliezersronde wisten poulegenoten Dylan Sprangers en Anouk Lokum door te stromen naar de finale. Zij moesten in de poulefase nog Danny van Trijp en Ferry Wennekes voor zich dulden, waarna Dylan na een bye Michael Cohen in een beslissende laatste leg van zich af wist te schudden (3-2) en Anouk te sterk bleek voor Melissa van Puffelen (3-1) en Kevin Wiersma (3-2).

In de poulefase wist Dylan al met 3-0 te winnen van Anouk en ook in de finale kwam ditzelfde wedstrijdbeeld terug. Anouk probeerde tevergeefs, maar was niet bij machten om Dylan voldoende tegengas te geven, waardoor Dylan met een 4-0 overwinning de verliezersronde in de wacht kon slepen.

Kwartfinale:
Dylan Sprangers – bye

Michael Cohen – bye

Kevin Wiersma – bye

Anouk Lokum 3-1 Melissa van Puffelen

Halve finale:
Dylan Sprangers 3-2 Michael Cohen

Kevin Wiersma 2-3 Anouk Lokum

Finale:
Dylan Sprangers 4-0 Anouk Lokum

De poule van Dylan en Anouk leverde met Danny van Trijp nog een finalist af. Hij begon direct sterk door in zijn poule geen leg af te staan, waarna hij na een bye Viggo van der Kuijl de baas was (5-2) en Patrick van den Boogaard wachtte in de finale.

Patrick eindigde ook als eerste in zijn poule ten kosten van Viggo van der Kuijl, Michael Cohen en Melissa van Puffelen, hetgeen hem net als Danny een vrije ronde opleverde, waarna Ferry Wennekes het onderspit moest delven (5-2).

In de finale domineerde Danny de wedstrijd en kwam Patrick vaak net een stap te laat, waarbij enkele kleine kansen werden gemist. Zodoende kwam Danny geen enkel moment in de wedstrijd in de problemen en kon hij met een overtuigende 6-2 overwinning de 49e HW Django Moneydarts 2018 op zijn naam schrijven en de rijkst gevulde enveloppe van de avond in ontvangst nemen.

Kwartfinale:
Danny van Trijp – bye

Berry Herks 1-4 Viggo van der Kuijl

Patrick van den Boogaard – bye

Ferry Wennekes 4-1 Menno Angenent

Halve finale:
Danny van Trijp 5-2 Viggo van der Kuijl

Patrick van den Boogaard 5-2 Ferry Wennekes

Finale:
Danny van Trijp (88,60) 6-2 Patrick van den Boogaard (82,84)

Daarnaast had Danny van Trijp met 5 stuks het grootste aandeel in de 17 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish van 158 uit handen kwam van Viggo van der Kuijl. Beste dame werd Anouk Lokum met een 2e plaats in de verliezersronde.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws