Verslag en alle uitslagen Krembassy Day met de 8e voorronde Regiodarts
Regiodarts

Verslag en alle uitslagen Krembassy Day met de 8e voorronde

Verslag en alle uitslagen Krembassy Day met de 8e voorronde

Vandaag was het Krembassy Day met mijn 8ste voorronde. Om 13.00 werd er gestart met de poulefase en de 7 poules waren weer goed bezet met vele goede topdarters van Zwolle tot Winterswijk. Je kunt zien dat het nog steeds geliefd is bij vele darters. Deze middag waren er toch weer een paar die zich opgeven maar dan helaas niet komen. Gelukkig zijn er mensen die dan nog willen meedoen. Hier de uitslagen . Hoogste uitgooi van de dag was van Henry Zandvoort en Machiel Stoffers met 156. Menno Nijeboer had nog een 131 en Yoerie Peters 135. Om 18.00 was het toernooi afgelopen. Ik wil iedereen bedanken die geweest zijn en die het niet gehaald hebben zondag 12 dec is de laatste voorronde , morgen plaats ik de lijst met namen.12 voorrondes:
B Pater- J Brink 3-1, M Dragt- G Kuipers 3-0, M Stoffers- K Klinge 3-0, F Burghgraef- M Meijer 3-1, P Bouwman- D Gerrits 3-2, G Dokter- B Meier 3-0, J Oldenbroek- M Kamp 3-0, Y Peters- R Hallink 3-0, Alberto Ardesch- H Zandvoort 3-1, R Smees- R Paalman 3-0, J Ballast- E Wendels 3-1, M Nijeboer- M Jansen 3-0
Laatste 16: 501/7
Y Peters- C Hekman 4-2, B de Lange- G Dokter 4-1, J Ballast- B Pater 4-2, M Stoffers- P Bouwman 4-1, M Dragt- F Burghgraef 4-1, M Nijeboer- K Hoop 4-1, R Smees- A Ardesch 4-1, J Oldenbroek- K Vrielink 4-1
Kwartfinales 501/9:
Bert de Lange- Yoerie Peters 5-0
In deze wedstrijd was het over voor Yoerie. In zijn 2 voorgaande partijen wist hij het nog te halen ,maar nu was het echt over. Bert plaatst zich wederom voor het hoofdtoernooi van de Krembassy. Yoerie mag het op zondag 12 dec nog xtje proberen.
Jeffrey Ballast- Machiel Stoffers 5-4
Deze partij ging tot het gaatje, Jeffrey die mij gisteren nog benaderde omdat er plekkies vrij waren greep hier zijn kans. Hij werd 3e in zijn poule en moest tegen Machiel die 1e werd in zijn poule. De legs gingen over en weer gelijk op, op 4-4 was het Jeffrey die de dubbel as 1ste wist te vinden en zodoende zich wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Hijzelf had dit niet verwacht. Machiel mag het 12 dec ook nog weer xtje proberen.
Menno Nijeboer- Martijn Dragt 5-3
In deze partij mocht je Martijn wel as favoriet beschouwen want hij gooit de laatste tijd zeer goed. Menno dacht er effe iets anders over en wist na een 2-0 achterstand het om te draaien naar een 3-2 voorsprong.Martijn wist er nog 3-3 van te maken. Menno wist zijn eigen leg te behouden en in de 8ste leg wist hij Martijn te breaken en zodoende de wedstrijd te winnen. Martijn mag het ook op zondag 12 dec nog weer proberen en het moet gek zijn dat hij het dan niet haalt.
Robin Smees-Justin Oldenbroek 5-1
Robin liet in deze partij zien dat hij de laatste tijd goed staat te gooien . Justin die zich ook op het laatste moment aanmeldde bij mij omdat er plekkie vrij was. Hij deed het netjes door de laatste 8 te halen. Tegen Robin wist hij nog netjes 1-1 te maken ,maar daarna was het over en won Robin toch wel gemakkelijk deze wedstrijd.
Halve finales:
B de Lange- J Ballast 4-1
R Smees- M Nijeboer 4-3
3e/4e plaats:
J Ballast- M Nijeboer 3-1
Finale best of 9:
B de Lange- R Smees 5-2
1 Bert de Lange (Westerhaar)
2 Robin Smees (Winterswijk)
3 Jeffrey Ballast (Vroomshoop)
4 Menno Nijeboer (Hardenberg)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws