Disclaimer dartfreakz Vaste items website
Vaste items website

Disclaimer dartfreakz

Disclaimer dartfreakz

Dartfreakz streeft naar het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet maken en houden van de inhoud van deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze website verouderd, incompleet en/of incorrect is.

Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten, onder welke benaming dan ook, worden ontleend. Dartfreakz kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website.

Het is mogelijk dat via de website van Dartfreakz toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden/ter beschikking worden gesteld. dartfreakz kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op deze websites en/pagina’s.

Het is mogelijk om e-mail aan Dartfreakz te verzenden. Dartfreakz kan echter niet garanderen dat e-mail (al of niet verzonden vanaf deze website) wordt ontvangen en/of wordt verwerkt.

Dartfreakz kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het niet ontvangen of te laat ontvangen of het verwerken van deze informatie/e-mail. Alsmede kan Dartfreakz niet verantwoordelijk gehouden worden voor publicatie van ingezonden artikelen die op welke manier dan ook auteursrechtelijk beschermd zijn. Ingestuurde afbeeldingen en/of teksten worden gepubliceerd zonder bron vermelding indien dit niet expliciet wordt aangegeven.

Dartfreakz behoudt zich nadrukkelijk het auteursrecht voor van en op deze website verstrekte informatie, waaronder tevens grafische voorstellingen, fotomateriaal, beeldmerken en logos. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Darttfreakz is het niet toegestaan enige op deze website verstrekte informatie waaronder tevens grafische voorstellingen, fotomaterialen, beeldmerken en logo’s worden begrepen) openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op welke wijze dan ook en/of op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of te verspreiden.

Dartfreakz is tevens niet verantwoordlijk voor teksten en/of afbeeldingen die gebruikt worden in de weblog en/of het forum op dartfreakz.nl Zowel het weblog als het forum is vrij door iedere gebruiker van de site te bewerken, dartfreakz kan hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid dragen.

Mocht u vragen of opmerkingen omtrent deze website hebben en/of informatie op deze website tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken wij u om dit aan ons kenbaar te maken via

[email protected]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws