Adverteren Vaste items website
Vaste items website

Adverteren

Adverteren

Bas Internet Solutions, uitgever van Dartfreakz.nl, stelt u in staat uw evenement, diensten of product onder de aandacht te brengen bij een dartminnend publiek. Met een advertentiecampagne op maat informeert u op een duizenden sportieve liefhebbers van de dartsport over uw boodschap. Dat kan middels één of meerdere banners, het sponsoren van een prijsvraag of website onderdeel of door een redactionele bijdrage, ook wel advertorial genoemd.

Dartfreakz.nl is een snel groeiende dartsite die zich als enige in Nederland uitsluitend richt op het algehele darts en dus geen onderscheid maakt tussen, WDF/BDO en PDC, maar gewoon darts in de volle ornaat presenteert. De site wordt professioneel geleid door een redactie en management die eerder meewerkten aan succesvolle internetconcepten. Graag nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen en van gedachten te wisselen over een doeltreffende campagne.

Mail daarvoor naar Bas van den Berk bereikbaar via [email protected]

Enkele kenmerken

  • Maandelijks heeft Dartfreakz.nl ruim 65.000 unieke bezoekers welke bijna 200.000 pageviews genereren.
  • Mogelijkheid tot plaatsing van meerdere banners die over de adviews verdeeld worden t.b.v. het voeren van een complete advertentie campagne (afhankelijk van het pakket).
  • Alle opbrengsten uit het advertentieprogramma komen volledig ten goede aan Dartfreakz

U kunt ook het formulier invullen met u gegevens, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het formulier klik hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws