Anca Zijlstra succesvol in Wales tijdens het Welsh Open Weekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Anca Zijlstra succesvol in Wales tijdens het Welsh Open Weekend

Anca Zijlstra succesvol in Wales tijdens het Welsh Open Weekend

Tijdens het Welsh Open weekend werd vrijdag het Classic toernooi gespeeld. Barry Copeland en Graham Hall hebben de finale weten te bereiken. Copeland won met 5-3 van Martyn Moore en Graham won de beslissende leg van Ryan Murray. De Belg Levi Windels was de beste Nederlands sprekende, Windels verloor van de latere finalist Barry Copeland met 4-1. De Nederlander Mareno Blom verloor bij de laatste 32, Kevin McDine was met 4-1 de betere.

Bij de dames zal de finale gaan tussen Fallon Sherrock en Rhian O'Sullivan. Sherrock won van Maria O'Brien en O'Sullivan won de beslissende leg van Beau Greaves. Anca Zijlstra was de beste Nederlandse dame met een plek bij de laatste acht. In de kwartfinale verloor de Limburgse van Maria O'Brien met 4-3.

Anca Zijlstra wist wel het money in-money out toernooi te winnen. Zijlstra won de finale van de Schotse Lorraine Hyde met 3-1. Het heren money in-money out toernooi werd gewonnen door de Schot Ryan Hogarth.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws