Belgische jeugdkampioen uitgenodigd voor Zuiderduin Masters Youth WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Belgische jeugdkampioen uitgenodigd voor Zuiderduin Masters Youth

Belgische jeugdkampioen uitgenodigd voor Zuiderduin Masters Youth

Voor het komende Zuiderduin Masters Youth 2013 heeft de 16 jarige Bryan Coenderaerts uit Laakdal België een uitnodiging ontvangen voor deelname. Bryan met de bijnaam ‘the Machine’ werd dit jaar jeugdkampioen van België en bezet de derde plaats van de WDF wereldranking voor jeugdspelers.

Deze momenteel beste Belgische jeugdspeler heeft een indrukwekkende lijst van verdienste dit seizoen. Zo won hij ondermeer het jeugdtoernooi van het Luxemburg Open 2013 en was halve finalist van het Top of Ghent 2013.In totaal spelen 6 spelers verdeeld over twee groepen van 3 voor de Zuiderduin Masters Youth 2013 titel. De loting voor de indeling wordt aanstaande woensdag 30 oktober voltrokken.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op:www.zuiderduinmasters.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws