Sharon Jansen “Ik verwacht om verder te komen dan vorig jaar” WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Sharon Jansen “Ik verwacht om verder te komen dan vorig jaar”

Sharon Jansen “Ik verwacht om verder te komen dan vorig jaar”

Vanaf volgende week donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli wordt de Europe Cup Youth 2013 gespeeld in Hongarije, beter bekend als het EK Jeugd. Nederland kent een mooie historie op het Europees Kampioenschap voor de jeugd en dit jaar zullen Kevin Doets, Colin Roelofs, Quin Wester, Berry van Peer, Sharon Jansen en Kyana Frauenfelder namens Nederland in actie komen.

Dartfreakz.nl blikt vooruit en brengt de komende dagen een korte vooruitblik met iedere Nederlandse jeugdspeler. In deze voorbeschouwing leggen we een aantal vragen voor aan Sharon Jansen.

Hoe ziet jouw voorbereiding naar het EK Jeugd eruit?
Mijn voobereiding op het EK Jeugd bestaat uit plaatselijke toernooien die ik heb gegooid. En natuurlijk lekker trainen thuis en met mensen uit mijn competitieteam.

Welke toernooien, rankings of trainingen heb je de afgelopen tijd gegooid?
Mijn trainingen waren om mee te gaan naar het BDO Open Engeland in Brean Sands om daar mee te gooien. Verder heb ik met de selectie een dag getraind en heb ik de zomerrankings gegooid hier in de buurt.

Wat verwacht je van het EK Jeugd toernooi?
Ik verwacht om met de ervaring van vorig jaar dit jaar zelf verder te komen in het toernooi maar dat de tegenstand hoog is. En dat ook dit jaar weer leerzaam is.

Waar kijk je het meeste naar uit van de dagen dat je in Hongarije zal verblijven?
De dagen waar ik naar uitkijk is om naar Hongarije te gaan. Daar ben ik nog nooit geweest. En om veel te darten en een gezellige tijd met het team te hebben. Ook gaan we genieten van de gezellige tijd natuurlijk. Ik heb er super veel zin!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws