Commentators zijn met stomheid geslagen na deze domme beslissing op de Lakeside WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Commentators zijn met stomheid geslagen na deze domme beslissing op de Lakeside

Commentators zijn met stomheid geslagen na deze domme beslissing op de Lakeside

Op de Lakeside eindigde het duel tussen Mark Barilli and Jim Widmayer met een moment waar de Schot nog lang van zal hebben wakker gelegen.

De commentators konden niet geloven dat hij deze domme beslissing maakte zoals te zien is op deze beelden.

Commentators zijn met stomheid geslagen na deze domme beslissing op de Lakeside

Het koste hem direct daarna ook de partij waarbij deze verkeerde keuze werd afgestraft. Het is dan ook erg opmerkelijk waarom hij er niet voor koos om met een single 18 of single 10 een pijl op dubbel 16 of dubbel 20 over te laten om zich een goede kans te geven op legwinst.

De kans dat je de bulls-eye gooit is immers een stuk kleiner en wanneer je tegenstander staat te wachten op dubbel 8 voor de wedstrijd zou dit dilemma een no-brainer moeten zijn al dacht Barilli daar op dat moment anders over.

Een speler die de commentators eveneens vol verbazing achterliet maar dan op een positieve manier was Steve West. Op de MODUS Super Series was het de Nederlands sprekende Engelsman die een belofte had gedaan aan de mannen in het commentaarhok en tot hun grote verbazing werd die belofte nog waargemaakt ook.

Simply, zoals de bijnaam van Steve west luidt, deed zijn naam eer aan nadat hij had gezegd een 9-darter te gooien wanneer hij twee keer 180 achter elkaar zou gooien. Hij had dit gezegd voorafgaand aan het duel met Jeffrey de Graaf.

Wat is er dan mooier om na die uitgesproken woorden de partij in stijl af te sluiten met een perfecte leg. Let daarbij vooral ook op de reactie direct na afloop waarbij West zich richt tot het commentaarhok waar men met verbazing de prestatie op het podium zaten te aanschouwen.

Nu is het voor Steve West niks nieuws want precies 3 maanden geleden slaagde hij er op 5 augustus 2023 ook nog in om een 9-darter te gooien. Toen opende hij zijn partij tegen Luke Littler ermee al kon hij niet voorkomen dat de 16-jarige alsnog de partij zou winnen.

2 claps
2 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws