Dartfreakz.nl dit weekend live aanwezig bij Bull's German Open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dartfreakz.nl dit weekend live aanwezig bij Bull's German Open

Dartfreakz.nl dit weekend live aanwezig bij Bull's German Open

Aankomend weekend wordt van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april het Bull's German Open gespeeld in Bochum. Het goedgevulde toernooi kent in totaal maar liefst 1.583 inschrijvingen waarbij er 1.142 spelers in actie komen in de singletoernooien. Deze worden op zaterdag gespeeld voor de senioren en op zondag voor de junioren. Onder de deelnemers bevinden zich wederom een grote groep Nederlanders, waaronder Benito van de Pas die als titelverdediger zal afreizen naar Duitsland.

Een speelprogramma van het Bull's German Open van aankomend weekend is hieronder weergegeven waarbij op vrijdag het warming-up toernooi wordt gespeeld en waarbij op zaterdag de singles voor de senioren op het programma staan. Op zondag spelen de jeugd het singletoernooi en de heren en dames het koppeltoernooi. Dartfreakz.nl zal dit weekend aanwezig zijn in Duitsland om live verslag uit te brengen vanaf locatie.

Speelprogramma:

Vrijdag 20 april:
Warming-up toernooi

Zaterdag 21 april:
Singletoernooi heren en dames

Zondag 22 april:

Koppeltoernooien heren en dames
Singletoernooien jongens en meisjes

Dartfreakz.nl zal live aanwezig zijn bij de Bull's German Open om live verslag te brengen vanuit Duitsland.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws