Noa-Lynn van Leuven en Andy Baetens pakken ticket voor Lakeside 2024 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Noa-Lynn van Leuven en Andy Baetens pakken ticket voor Lakeside 2024

Noa-Lynn van Leuven en Andy Baetens pakken ticket voor Lakeside 2024

Door hun zege op het WDF Denmark Open verzekerden Noa-Lynn van Leuven en Andy Baetens zich van deelname aan Lakeside 2024. Dit toernooi was immers een WDF Gold-rankingtoernooi en alle winnaars van de WDF Platinum- en Gold-rankingtoernooien pakken automatisch een ticket voor Lakeside. Omdat het deelnemersveld van Lakeside 2023 grotendeels vaststaat, plaatsen de winnaars van deze toernooien zich al voor de editie van 2024.

Andy en Noa-Lynn voegen zich zodoende bij Berry van Peer en Aileen de Graaf die dankzij hun titel op het WDF Dutch Open, wat een WDF Platinum-rankingtoernooi is, ook verzekerd zijn van deelname aan Lakeside 2024. Hetzelfde geldt voor Ky Smith en Amanda Loch, die de sterksten waren tijdens het WDF Gold-rankingtoernooi de WDF South Australian Classic.

Voorlopig deelnemersveld WDF Lakeside 2024*
Heren
Andy Baetens
Berry van Peer

Ky Smith

Dames
Aileen de Graaf
Noa-Lynn van Leuven

Amanda Loch

*Indien spelers in 2024 een PDC-tourkaart zouden hebben, sluit hen dit uit van deelname aan Lakeside 2024. Immers maakt hen dat niet speelgerechtigd op WDF-rankingtoernooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws