Nieuw concept voor Open Antwerpen en Sunparks Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nieuw concept voor Open Antwerpen en Sunparks Masters

Nieuw concept voor Open Antwerpen en Sunparks Masters

Het Open Antwerpen en de Sunparks Masters komen met een nieuw concept waarbij er een aparte reeks wordt georganiseerd voor recreanten. Naast de gebruikelijke onderdelen zoals een heren singletoernooi, dames singletoernooi, de bekende jeugdreeksen en de heren-, mix- en dames koppeltoernooien zal er ook worden gestart met een aparte reeks voor recreanten. Waar de 'normale' reeksen nog voor het gebruikelijke prijzengeld strijden zal deze reeks alleen voor naturaprijzen spelen. Het inschrijfbedrag voor dit toernooi zal dan ook aanzienlijk lager liggen. Er wordt gedacht aan een inschrijfbedrag van 5,00 euro per persoon.

Hoe dit toernooi er precies zal uitzien wordt later nog bekend gemaakt. De organisatie is druk bezig om het juiste concept en de speelwijze verder uit te werken en in te passen in het schema.

Een feit is dat de nu amateurspeler niet aan een groot dartstoernooi hoeft deel te nemen om een hoog inschrijfbedrag te betalen terwijl hij slechts een kleine kans heeft om een wedstrijd te winnen. Meestal verliezen deze spelers al in de eerste ronde en kunnen ze dan direct weer naar huis en juist daar wil de organisatie iets aan gaan doen. Een laagdrempelige reeks waar elke speler zich thuis zal voelen en waar hij voor het plezier zal en kan spelen en waarbij hij de nodige ervaring kan opdoen in grote dartstoernooien en tevens de sfeer kan proeven van deze toernooien.

Dit unieke concept zal worden toegepast op het Open Antwerpen en op de Sunparks Masters. Kortom één toernooi voor prijzengeld en één voor naturaprijzen. Hiermee wil de organisatie alle dartspelers bijeenbrengen in één toernooi.

Meer details volgen in de maand april.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws