Chris Landman wint Open Slowakije overtuigend, overige finales in deciders WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Chris Landman wint Open Slowakije overtuigend, overige finales in deciders

Chris Landman wint Open Slowakije overtuigend, overige finales in deciders

Chris Landman heeft zaterdagavond het Open Slowakije op zijn naam geschreven. In de finale was de Nederlander met 6-1 te sterk voor Sebastian Steyer. Landman liep overtuigend uit naar een 5-0 voorsprong in de finale en kreeg de kans op een 6-0 22whitewash. Dit bleef zijn Poolse tegenstander bewaard maar een leg later viel alsnog het doek.

Bij de dames was het een stuk spannender. Daar ging de finale tussen Lorraine Winstanley en Laura Turner en deze werd uiteindelijk met 5-4 gewonnen door Winstanley.

Ook de finales van de Slowakije Masters, waarvan het toernooi verder een dag eerder was afgespeeld, werden zaterdagavond op het podium gespeeld. Bij de heren ging de finale tussen Wayne Warren en David Evans en ook dit werd spannend. In een beslissende laatste leg was het de regerend BDO wereldkampioen die met 6-5 aan het langste eind trok.

In de damesfinale van de Slowaijke Masters stonden Deta Hedman en Maria O’Brien tegenover elkaar. Wederom werd het uiterst spannend op het podium en met 5-4 was het Maria O'Brien die deze titel naar zich toe trok.

De podiumwedstrijden werden onder leiding van Russ Bray gespeeld en zijn terug te kijken zijn via deze beelden.

Podium uitslagen
Slowakije Masters dames finale: Deta Hedman 4-5 Maria O’Brien
Slowakije Masters heren finale: Wayne Warren 6-5 David Evans

Slowakije Open dames finale: Lorraine Winstanley 5-4 Laura Turner
Slowakije Open heren finale: Chris Landman 6-1 Sebastian Steyer

Op zondag worden de koppeltoernooien gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws