VIDEO: Beau Greaves gooit met deze leg van 174,00 gemiddeld beter dan een 9-darter WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

VIDEO: Beau Greaves gooit met deze leg van 174,00 gemiddeld beter dan een 9-darter

VIDEO: Beau Greaves gooit met deze leg van 174,00 gemiddeld beter dan een 9-darter

Op de Dutch Open 2024 zorgde Beau Greaves voor een spektakel tijdens het koppeltoernooi.

Ze gooide namelijk een bizarre leg met met een hoger gemiddelde dan een 9-darter zoals te zien is op deze beelden.

VIDEO: Beau Greaves gooit met deze leg van 174,00 gemiddeld beter dan een 9-darter

Dit moment deed zich voor tijdens de kwartfinale waarin ze samen met haar koppelpartner aanlegde tegen Jo Rolls aanlegde tegen Aileen de Graaf en Anca Zijlstra. Het Nederlands duo kon niets anders dan vol lof reageren met een applaus nadat ze getuige waren van de beste leg die een dame ooit heeft gegooid op een livestream.

Ze noteerde met haar 10 perfecte pijlen namelijk een gemiddelde van maar liefst 174,00 en dat is dus hoger dan wanneer je een 9-darter gooit. Bij de perfecte leg komt je gemiddelde namelijk uit op 167,00. Ze gooit dus niet alleen een hoger gemiddelde maar gooit bovendien ook meer pijlen dan bij een 9-darter en dus kan dit met recht beter dan een perfecte leg worden genoemd.

De beelden tonen dat de 180-ers als zoete broodjes over de toonbank gingen bij de pas 20-jarige Greaves maar niet alleen op de triple 20 weet ze onmenselijk goed te presteren. Eerder bewees ze ook al zonder moeite de bulls-eye te vinden toen ze menig man achter zich liet in de Bulls-Eye Challenge.

De Dutch Open is dit hele weekend live te volgen via een livestream en op zondag zullen de podiumwedstrijden live op RTL 7 worden uitgezonden. Dat Beau Greaves ook op het podium in actie zal komen lijkt bijna geen vraag meer vanwege het ongekende niveau dat ze wedstrijd na wedstijd om de mat weet te leggen.

Ze wist onlangs al het wereldkampioenschap bij de WDF op haar naam te schrijven door haar Lakeside-titel te prolongeren. Slechts 1 set stond ze hierbij af en dat was tegen Aileen de Graaf in de finale. Op weg naar haar titel werden Lorraine Hyde (2-0), Paula Murphy (2-0) en Rhian O'Sullivan (3-0) op overtuigende wijze verslagen waarbij Greaves rond de 90,00 gemiddeld bleef noteren.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws