PDC tourkaart houder beschuldigd van mishandeling dames WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

PDC tourkaart houder beschuldigd van mishandeling dames

PDC tourkaart houder beschuldigd van mishandeling dames

Het begon toen blijkbaar een aantal deelnemers van het WDF Spanish Open in Gandia op zondag 2 oktober 2022 gingen klagen over de deelname van de Spaanse PDC tourkaarthouder. José J is in het bezit van een PDC tourkaart die hij tijdens de EU Q-school heeft behaald. Naar verluid zouden een aantal spelers geklaagd hebben over de deelname van een tourkaart houder aan een WDF event waar voor WDF spelers belangrijke punten zijn te verdelen.

José J zou 'geflipt' zijn toen de organisatie hem uit het toernooi haalde. Hij zou meerdere vrouwen hebben mishandeld waaronder de Belgische topdartster Patricia de Peuter. De Noord-Ierse Fiona Roberts zou in haar maag geslagen zijn en kreeg zelfs een kopstoot van het Spaanse heethoofd. Roberts heeft dit bevestigd op Facebook.

PDC tourkaart houder beschuldigd van mishandeling dames

Inmiddels zou er melding gemaakt zijn over het incident bij de PDC wat deze belachelijke actie tot gevolgen heeft voor de Spanjaard is niet bekend.

TOEVOEGING: Dartfreakz.nl beschuldigd niemand in dit bericht, we schrijven niet voor niets zou en blijkbaar. Ook wij zijn niet bij het mogelijke incident geweest, het is aan de PDC of justitie om te oordelen. Omdat het gaat om een verdachte hebben we de volledige naam, een foto en de video verwijderd.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws