WDF onthult nieuwe website in samenwerking met Jacques Nieuwlaat WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

WDF onthult nieuwe website in samenwerking met Jacques Nieuwlaat

WDF onthult nieuwe website in samenwerking met Jacques Nieuwlaat

De World Darts Federation is verheugd hun nieuwe website te onthullen. Deze nieuwe website is samen met Mastercaller.com, de website met dartsstatistieken van Jacques Nieuwlaat en xzn tot stand gekomen.

Mastercaller.com staat al jaren bekend als de uitgebreidste dartsbibliotheek ter wereld. WDF-scheidsrechter en RTL7darts-commentator Jacques Nieuwlaat is het brein hierachter. Xzn heeft ervoor gezorgd dat de website functioneel is door geautomatiseerde kalender en rankings toe te voegen.

Jacques Nieuwlaat zei namens Mastercaller.com hierover: ''Met grote trots kondigen we onze samenwerking met de World Darts Federation en zijn leden over de wereld aan. We hebben nauw samengewerkt met de WDF en xzn, de technologiepartner, om deze nieuwe website op te zetten en zijn blij met het resultaat. We hopen dat spelers en organisatoren over de hele wereld dit zien als een mooi, nieuw huis voor WDF darts en we kijken uit naar de feedback.''

De nieuwe WDF-website heeft een volledig vernieuwde kalender, waarbij ook gefilterd kan worden op toernooien voor volwassenen en jeugd. Elk toernooi heeft de meest up-to-date details met betrekking tot aanmelden, prijzengeld en reismogelijkheid. Tevens is de geschiedenis van de huidige WDF-rankingtoernooien toegevoegd op de nieuwe website, inclusief een gedetailleerde geschiedenis van de WDF Cups voor het eerst in de geschiedenis.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws