Belg Robbie Knops mag met gebroken ruggenwervel blijven darten België nieuws
België nieuws

Belg Robbie Knops mag met gebroken ruggenwervel blijven darten

Belg Robbie Knops mag met gebroken ruggenwervel blijven darten

Belgische tourkaarthouder Robbie Knops maakte afgelopen dinsdag een nare val tijdens het werk. De 40-jarige was op een dak aan het werk en maakte een nare val, hij viel niet naar beneden maar kwam wel dusdanig terecht dat hij een rugwervel brak.

Robbie Knops heeft zoals meerdere PDC tourkaarthouders een baan naast zijn werk als darter. De Belgische Limburger is dakwerker bij LID in Herk-de-Stad. Eind 2024 moet de Belg in de top 64 staan om zijn tourkaart te behouden, momenteel bezet hij een 115de plek op de order of merit waardoor hij de pondjes goed kan gebruiken. Het leek erop dat The Saiyan minimaal 6 weken volledige rust moest houden maar na een bezoek aan de specialist heeft hij groen licht om met een korset te blijven spelen.

Naar aanleiding van de diverse berichten die verschenen op het internet nam dartfreakz contact op met zijn vriendin Stéphanie Verstraeten. Ze liet aan ons weten "We zijn vandaag inderdaad bij de specialist geweest en hij heeft groen licht gegeven voor het darten. Robbie zal wel een korset moeten dragen en binnen drie weken moet hij terug op controle. Verder rust nemen en pijnstillers, maar als hij dat allemaal goed doet, dan volgt er geen operatie."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws