Eerste Belgium Darts Corporation toernooi is direct groot succes België nieuws
België nieuws

Eerste Belgium Darts Corporation toernooi is direct groot succes

Eerste Belgium Darts Corporation toernooi is direct groot succes

Gisteren werd het eerste introductie toernooi gehouden van de nieuwe Belgium Darts Corporation in Lommel.

Maar liefst 107 spelers kwamen aan de oche, waaronder de gehele top van België, verdeeld over 65 heren,23 dames,9 junior jongens,7 junior meisjes en 3 G darters.

Onder deze spelers de gehele selectie heren,dames en junioren die deel nemen aan het 4 landentoernooi aangevuld met spelers als Kim Huybrechts, Geert de Vos, Patricia de Peuter en Dana Verhaegen en zelfs de oud voorzitter BDB Harry Famaye was aanwezig. Er waren dan ook schitterende partijen te zien met hoge gemiddelden en hoge check outs.

Om exact 13.00 uur werd er gestart met de wedstrijden in winnaars en verliezersronden en rond de klok van 18.00 uur waren alle wedstrijden afgewerkt en kon iedereen tevreden terug naar huis keren. En dit alles op 12 borden voor de senioren, 3 voor de junioren en 1 voor de paradarts.

We kijken dan ook terug op een geslaagd evenement en zien uit naar ons tweede toernooi op 23 maart a.s. Alle info hierover vindt u spoedig op onze website en Facebook pagina (hier vind u ook de foto’s van alle winnaars)

Voor de uitslagen klik hier.

Namens het bestuur
Gerry Walters

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws