Kim Huybrechts breekt met zijn manager en dartsleverancier Unicorn België nieuws
België nieuws

Kim Huybrechts breekt met zijn manager en dartsleverancier Unicorn

Kim Huybrechts breekt met zijn manager en dartsleverancier Unicorn

Kim Huybrechts heeft in een officieel statement laten weten dat hij de samenwerking met Sportman Management opzegt en dat hij ook niet verder zal gaan met dartsleverancier Unicorn.

Kim Huybrechts: "Aan al het goeds komt een eind. Besloten om dit jaar het pad dat we bewandelen met Sportman Management te verlaten. Ik wil Mac bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Hij heeft mijn carrière omhoog gebracht en was er voor mij in goede en slechte tijden. Voor mij is hij veel meer dan een manager en ik zie hem als een familielid, een tweede vader. Maar het is nu tijd voor verandering en ik kijk uit naar het begin van een nieuw hoofdstuk."

Hoe het vervolg van zijn carrière eruit zal zien is nog onduidelijk omdat hij nog geen nieuw contract heeft getekend zo laat hij weten.

"Ik heb nog niks nieuws getekend en laat nu eerst alles bezinken. Ook zal ik op zoek gaan naar een nieuw dartsmerk omdat ik ook zal breken met Unicorn. Zoals gezegd een nieuw jaar met nieuwe kansen," aldus The Hurricane.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws