Home Nederland Hoofdnieuws De genomineerden voor de SterkDarts Awards 2020 zijn bekend

De genomineerden voor de SterkDarts Awards 2020 zijn bekend

Het is weer het eind van het jaar en daarom gaan we net als vorig jaar de SterkDarts Awards weer uitreiken. Wie waren het afgelopen jaar de beste spelers?

Ten opzichte van vorig jaar zijn er een paar belangrijke wijzigingen:
– Naast de 5 bestaande categorieën ook 3 nieuwe categorieën:
Youngster of the Year Girls, Female Pair of the Year, Hall of Fame
– Naast de publieksprijs waar de meeste stemmen gelden zal er dit jaar ook een juryprijs zijn. Dit jaar bestaat de jury uit de crew van SterkDarts. Vanaf volgend jaar zal de jury een mix zijn van (oud)-spelers, managers, organisatoren en andere prominente personen in de dartsport.
– Dit jaar zijn de prijzen, net als vorig jaar, nog een eervolle vermelden, vanaf volgend jaar zullen we trofeeën introduceren. Waar mogelijk wordt er ook een Award-avond georganiseerd.
– De winnaars van dit jaar worden een weergegeven op een grote banner die het komende jaar op alle SterkDarts toernooien te zien zal zijn.

Stemmen vanaf nu mogelijk 
Iedere paar dagen kun je via onze Facebook groep stemmen op een andere categorie. Wie vond jij de beste in het afgelopen jaar? Inmiddels is stemmen op SterkDarts Ladies Pair of the Year 2020 mogelijk. Klik op onderstaande link om te stemmen.

Klik hier om te stemmen op SterkDarts Ladies pair of the Year 2020

Dit zijn de genomineerden
Dit is de lijst met genomineerden. In 2020 hebben we door de Covid-19 crisis maar 3 toernooien kunnen organiseren. De laatste 2 toernooien van december 2019 tellen ook nog mee aangezien die georganiseerd zijn ná de SterkDarts Awards van 2019.