Home Nederland Hoofdnieuws Definitief geen Volendam Darts Classic dit jaar in Hotel Spaander

Definitief geen Volendam Darts Classic dit jaar in Hotel Spaander

Hotel Spaander is door de Corona-crisis failliet gegaan. In het weekend van 21 en 22 november had SterkDarts een dartsweekend gepland staan; de Volendam Darts Classic 2020.

Inmiddels heeft SterkDarts contact gehad met de curator en hebben ze de mededeling gekregen dat er geen doorstart komt van de huidige eigenaren van Hotel Spaander én dat de kans op een nieuwe eigenaar dit jaar nog erg klein is.

Dat betekend dat er dit jaar definitief geen Volendam Darts Classic komt in Hotel Spaander.

Alternatief
In de komende periode gaan ze zich inzetten om te proberen een alternatief voor deze datum te bewerkstelligen. Dat kan in een andere locatie zijn in dezelfde regio, of mogelijkerwijs een dartevenement in een ander hotel ergens anders.

Wat gebeurd er nu met mijn inschrijving?
Zodra er een nieuwe eigenaar is in Hotel Spaander gaan we ons inzetten om de Volendam Darts Classic in de eerste helft van 2021 te organiseren met uiteraard de voorwaarden die we in onderstaande video toelichten.

Zodra de nieuwe datum voor de Volendam Darts Classic bekend is óf als we een alternatief op de huidige datum hebben kunnen organiseren, krijgen de spelers van de huidige deelnemerslijst een keuze uit de volgende opties.
•    Deelname op de nieuwe datum van de Volendam Darts Classic
•    Deelname aan het alternatieve toernooi op de huidige datum
•    Volledige restitutie van het inschrijfgeld
•    Inschrijfgeld gebruiken voor een ander SterkDarts toernooi.

Eind juni hebben we jullie middels een videobericht geïnformeerd over de mogelijke scenario’s voor dit toernooi. Deze scenario’s gaan besproken worden met de locatie zodra er een nieuwe eigenaar is.

Bekijk hier de video met de mogelijke scenario’s voor de Volendam Darts Classic.