Bakens en Burggraaf winnen de Lotus Open 2012 koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bakens en Burggraaf winnen de Lotus Open 2012 koppels

Bakens en Burggraaf winnen de Lotus Open 2012 koppels

Gisterenavond stonden de koppels op het programma in café, zaal den Braai te Vlijmen waar het Lotus Open 2012 dit weekend op de agenda staat. Terwijl heel Nederland verkoeling zocht tijdens dit tropische weekend stonden de diverse koppels te popelen van ongeduld om hun bezwete armen naar het dartbord te richten. Slechts drie legs gaf de succes formule Bakens en Burggraaf af op weg naar de finale. In de finale troffen deze bikkels Gino Vos en Roy Leenders, dit koppel troffen ze ook al in de warming-up poule fase. In de poule waren Bakens en Burggraaf met 3-1 te sterk voor Vos en Leenders.

In de halve finale werden Andries Sterk en Christian van Overdijk met 4-2 verslagen door de winnaars en het koppel Vos en Leenders versloegen te Kloese en Vermeulen. Joppe Bakens en Piet Burggraaf verslaan relatief eenvoudig met 2-5 Gino Vos en Roy Leenders waarmee de titel niet meer afgenomen kan worden.

Vandaag het single toernooi in Vlijmen waar de airco vol open staat.

Halve Finale (701/7)
Gino Vos / Roy Leenders - Dennis te Kloese / Wilco Vermeulen 4 - 0
Joppe Bakens / Piet Burggraaf - Andries Sterk / Christian van Overdijk 4 - 2
Finale (701/9)
Gino Vos / Roy Leenders - Joppe Bakens / Piet Burggraaf 2 - 5

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws