SterkDarts stelt eigen ranglijst op verdeeld over 3 categorieën Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SterkDarts stelt eigen ranglijst op verdeeld over 3 categorieën

SterkDarts stelt eigen ranglijst op verdeeld over 3 categorieën

Vanaf heden beschikt SterkDarts over een eigen ranglijst. Hierop zijn de spelers te vinden welke punten verdiend hebben op toernooien van SterkDarts, rankings en TOP-darts rankings van SterkDarts, en toernooien onder wedstrijdleiding van SterkDarts. In de stand worden toernooien en rankings beoordeeld welke in de afgelopen twee jaar plaatsvonden. Een toernooi telt maar eenmalig mee.

Toernooien en rankings zijn verdeeld over diverse categorieën met bijbehorende puntenverdeling. De stand is ingegaan op 1-1-2011. De ranglijst kent al 306 spelers. De leider in het klassement is Leon de Geus, gevolgd door de Belg Kim Huybrechts en het jonge talent Gilbert van der Meijden. In de toekomst zal aan de stand op de ranglijst diverse privileges verbonden worden. Ook zal er spoedig een "order of Merit" ingevoerd worden.

De complete stand en bijbehorende informatie is terug te vinden op op www.sterkdarts.nl of klik hier voor de rechtstreekse link.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws