Wie volgt Jerry Hendriks op als winnaar van het Open Eindhoven 2014 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wie volgt Jerry Hendriks op als winnaar van het Open Eindhoven 2014

Wie volgt Jerry Hendriks op als winnaar van het Open Eindhoven 2014

Enige jaren is het rustig geweest in Eindhoven betreffende de dartsport. Maar de recente goede resultaten van Eindhovense darters Willem Mandigers en Joppe Bakens hebben er in geresulteerd dat de dartsport in de Lichtstad weer leeft.

Net als vorig jaar zal daarom het Open Eindhoven georganiseerd worden in De Genderbeemd. In het sfeervolle sportcafé zal er 3 dagen vol topdarts plaatsvinden met daarin diverse toernooien voor alle categorieën.

Op de vrijdagavond wordt er afgetrapt met een opwarmtoernooi. Op zaterdagmiddag wordt een jeugdtoernooi gespeeld. Op de zaterdagavond gaat het toernooi verder met een heren koppeltoernooi. Ook staat de zaterdagavond in het teken van de dames, zij spelen dan een single toernooi.

Op de zondagmiddag vindt het hoofdtoernooi plaats met een prijzenpot van € 1.000 waarvan € 400,- voor de winnaar is weggelegd.

Vorig jaar won Joppe Bakens het opwarmtoernooi, Mark Brouwers en Percy Schuurman waren succesvol in het koppeltoernooi, Daniëlle Ijpelaar was de beste dame en het hoofdtoernooi kwam op naam van Jerry Hendriks.

Meer informatie kunt u vinden op de website van SterkDarts www.sterkdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws