Wijziging op NDB kwalificatietoernooi dames, heren en jeugdselecties Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wijziging op NDB kwalificatietoernooi dames, heren en jeugdselecties

Wijziging op NDB kwalificatietoernooi dames, heren en jeugdselecties

Aanstaande zondag begint het NDB Rankingcircuit 2018-2019. Dit betekent dat het selectiebeleid voor aankomend seizoen, en dus bepalend voor de selecties 2019-2020, ook bekend is.

De selectiereglementen voor jeugd, dames en heren blijven ongewijzigd en het selectiereglement voor de paradarters wordt momenteel nog besproken omdat deze doelgroep en het circuit nog volop in ontwikkeling is.

Jaarlijks organiseert de NDB een kwalificatietoernooi voor de dames, heren en jeugdselecties. Een verandering ten opzichte van afgelopen seizoen is het uitnodigen van selectiespelers die zich niet opnieuw hebben geplaatst voor de selectie. Tevens worden jeugdspelers die voor 1 september 2019 18 jaar zijn en in de top 8 junioren of top 4 meisjes eindigen, toegevoegd aan het kwalificatietoernooi voor de senioren.

Voor de reglementen en meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws