Bizarre statistieken voor Michael van Gerwen in de Premier League PDC
PDC

Bizarre statistieken voor Michael van Gerwen in de Premier League

Bizarre statistieken voor Michael van Gerwen in de Premier League

Donderdagavond gaat de Premier League 2019 van start. We blikken terug op een paar opmerkelijke statistieken voor Michael van Gerwen.

Deze keer kijken we naar het aantal keren dat de Nederlander een gemiddelde gooide van 100 of meer. Dit is in zijn hele Premier League-carrière namelijk nooit minder dan de helft geweest.

Sterk nog in 2013 noteerde hij in 56 procent van zijn duels in de Premier League een gemiddelde van boven de 100 en dit liep in de jaren daarna op naar 67 procent en zelfs tweemaal 83 procent.

Hij bereikte perfectie in 2017 toen hij al zijn wedstrijden met een gemiddelde van boven de 100,00 afsloot. Ook in 2018 liet hij weer sublieme vorm zien door op één duel na ook in alle partij boven de magische grens te gooien.

Ook dit jaar organiseren we weer een Premier League dartpoule met schitterende prijzen. Gratis deelnemen kan via deze link.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws