De Zwaan over uitnodiging Premier League: ''Dit is de droom van iedere darter'' PDC
PDC

De Zwaan over uitnodiging Premier League: ''Dit is de droom van iedere darter''

De Zwaan over uitnodiging Premier League: ''Dit is de droom van iedere darter''

. Dit heeft alles te maken met de afmelding van Gary Anderson. Een van hen is Jeffrey de Zwaan uit Leidschendam. The Black Cobra krijgt op Judgement Night, donderdag 28 maart de kans op in Ahoy. Verder krijgen onder andere Dimitri van den Bergh, op woensdag 27 maart eveneens in Ahoy, Max Hopp in Berlijn, Steve Lennon in Dublin en John Henderson in Aberdeen de kans en hebben wellicht een thuisvoordeel. De overige spelers zijn een mix van talenten Chris Dobey, Nathan Aspinall, Luke Humphries en drievoudig wereldkampioen Glen Durrant. De PDC heeft bewust spelers als Simon Whitlock, Dave Chisnall en Adrian Lewis niet gekozen, omdat zij al eens in de Premier League hebben gespeeld.

Tegenover Omroep West liet Jeffrey het volgende weten: ''Ik had kippenvel over mijn hele lichaam toen ik het te horen kreeg. Ik ben zo ontzettend blij. Dit is de droom van iedere darter. Ik zag vanochtend een e-mail binnenkomen met als onderwerp 'Invite Premier League' Ik had gehoord dat Gary (Anderson, red.) niet kon gooien en ik dacht in eerste instantie dat ik hem zou vervangen. Uiteindelijk ben ik één van de negen spelers. Dat is natuurlijk ook schitterend. Ik heb de afgelopen twee jaar in de zaal gezeten. Nu kan ik op het podium genieten van die oranje mensenmassa. Gooien voor eigen publiek. Schitterend! Dit is een superdroom.'' Jeffrey lijkt het afgelopen PDC WK nog niet vergeten te zijn, want zodra er wordt ingegaan op zijn tegenstander, Rob Cross, zegt hij: ''Een mooi moment om revanche te nemen.''

Ook dit jaar organiseren we weer een Premier League dartpoule met schitterende prijzen. Gratis deelnemen kan via deze link.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws