Zeven spelers hebben zich officieel afgemeld voor UK Open PDC
PDC

Zeven spelers hebben zich officieel afgemeld voor UK Open

Zeven spelers hebben zich officieel afgemeld voor UK Open

Zoals bekend gaat de vijfde speelweek van de Premier League vanavond . Vanwege slecht weer, gecombineerd met de storm 'Emma', wordt er afgeraden om de weg op te gaan als dat niet nodig. Omdat de PDC de veiligheid van alle spelers, personeel en supporters voorop stelt heeft men besloten om Premier League op donderdagavond af te gelasten.

Een dag later zal op vrijdag echter de UK Open al van start gaan in Minehead. Deze locatie ligt op 1,5 uur rijden van de arena in Exeter waar de Premier League stond gepland voor donderdagavond. De weersomstandigheden zijn hier dus ook verre van optimaal maar vooralsnog laat de PDC de UK Open wel doorgaan. Wel heeft het Butlin's Resort, de plek waar de UK Open gespeeld wordt, gewaarschuwd dat de mensen die de reis naar Minehead nog niet begonnen zijn deze beter donderdag niet kunnen ondernemen.

De PDC houdt de situatie nauwlettend in de gaten, maar ondanks 7 afmeldingen lijkt het toernooi gewoon doorgang te vinden. De meeste spelers zijn immers gearriveerd en daarnaast zijn alle technische zaken ook geregeld zodat het toernooi door kan gaan. Rene Berndt, Andrew Davidson, John Goldie, Maik Langendorf, Mick McGowan, William O'Connor en Scott Robertson hebben laten weten niet af te kunnen reizen naar Minehead.

Zoran Lerchbacher geeft op zijn Facebookpagina aan dat ook hij en Martin Schindler Minehead niet op tijd kunnen bereiken.

Hierdoor zijn Dirk van Duijvenbode en Andy Hamilton, die eigenlijk tegen McGowan en O'Connor hadden moeten gooien, zeker van een plek in de tweede ronde. Paul Hogan stroomt bij een overwinning op Darren Brown door naar de derde ronde, aangezien hij bij winst John Goldie zou hebben getroffen in de tweede ronde.

Naast deze afmeldingen stromen er ook namen binnen die bevestigen veilig de locatie in Minehead te hebben bereikt. Tot deze groep behoren onder andere Vincent Kamphuis, Andy Hamilton en Owen Binks. Een overzicht van de statussen van de Nederlanders en Belgen lees je hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws