Gary Anderson wel op de lijst voor Players Championship 1 en 2 ondanks afmelding voor The Masters PDC
PDC

Gary Anderson wel op de lijst voor Players Championship 1 en 2 ondanks afmelding voor The Masters

Gary Anderson wel op de lijst voor Players Championship 1 en 2 ondanks afmelding voor The Masters

Eerder deze woensdag werd bekend dat , waardoor ook de Premier League onzeker is. Zodoende kan het verrassend genoemd worden dat hij wel een van de 128 spelers is op de lijst voor Players Championship 1 en 2, die op 9 en 10 februari gespeeld worden.

Zoals wel vaker op de Players Championship toernooien zijn er ook op het openingsweekend enkele tourkaarthouders die niet van de partij zullen zijn. Zo staan Jamie Hughes en Niels Zonneveld, die eerder deze maand op de eerste dag van respectievelijk de UK Q-School en European Q-School een tourkaart wisten te bemachtigen, niet op de lijst. Hetzelfde geldt voor Adrian Lewis, Corey Cadby, Darren Webster, Ryan Harrington en George Killington.

De plek van deze zeven tourkaarthouders wordt ingenomen door de top 7 van de Challenge Tour Order of Merit: Ritchie Edhouse, Boris Koltsov, Stephen Burton, Shaun Carroll, Dave Prins, Nathan Rafferty en Mick Todd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws