Dimitri van den Bergh wint het PDC jeugd WK 2017, Payne runner-up PDC
PDC

Dimitri van den Bergh wint het PDC jeugd WK 2017, Payne runner-up

Dimitri van den Bergh wint het PDC jeugd WK 2017, Payne runner-up

Naast de Player Championship Finals wordt er vanavond ook bekend wie de jeugd kampioen van de PDC wordt. De finale zal gespeeld worden door Josh Payne en Dimitri van den Bergh. De winnaar van deze wedstrijd zal zich gelijk kwalificeren voor het WK.

De eerste leg is voor Dimitri van Den Bergh, de stand is 0-1. In de tweede leg breakt Van den Bergh voor de eerste keer, hij vergroot zijn voorsprong en het is 0-2. In de derde leg valt de eerste 180 van de wedstrijd, gegooid door Josh Payne. Payne breakt ook gelijk terug, wat de stand 1-2 maakt. In de vierde leg komt Van den Bergh terug en dankzij tops pakt hij deze leg; de stand is 1-3. In de vijfde leg vergroot Van Den Bergh nogmaals zijn voorsprong en de stand is 1-4. In de zesde leg pakt Josh Payne dankzij een 108 finish de leg, het is 2-6. In de zevende leg antwoord Van Den Bergh met een nog hogere finish, dankzij een 146 finish is de stand 2-5. Josh Payne weet de achtste leg te pakken, waardoor het 3-5 is. Dankzij een dubbel 18 finish weet Dimitri van den Bergh de wereldtitel van de jeugd te pakken. De 146-finish en de laatste pijlen van de wedstrijd zijn te bekijken via onderstaande video.

Dimitri van den Bergh wint het PDC jeugd WK 2017, Payne runner-up

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws