Vergeet deze finish van Daniel Lee direct na het bekijken want je mag die nooit na doen algemeen nieuws
algemeen nieuws

Vergeet deze finish van Daniel Lee direct na het bekijken want je mag die nooit na doen

Vergeet deze finish van Daniel Lee direct na het bekijken want je mag die nooit na doen

Wanneer je een beginnende speler bent dan raden we het af om naar wedstrijden van Daniel Lee te kijken.

Hij gaat namelijk voor routes die echt niet kunnen en zoals je ook kan zien aan zijn finish op deze beelden.

download 16

Vergeet dan ook direct na het bekijken dat deze optie bestaat voor een 46-finish want dit is in alle opzichten een waardeloze keuze. Het bizarre is alleen dat hij keer op keer slaagt in zijn gekke varianten en daarmee krijgt hij ondanks alles nog gelijk ook.

Maar wanneer je dit wilt nadoen gaat dit met zekerheid mis en kost het je alleen dure pijlen omdat ze niet in de dubbel zullen vallen maar erbuiten of erbinnen. En dan loop je punten mis of heb je een extra pijl nodig om op een dubbel uit te komen, daar waar dit met een logische route met één pijl op een groot vlak zekerheid had opgeleverd.

Ook al komt Daniel Lee voor velen uit het niets, speelt hij alsof hij al jaren ervaring heeft voor het oog van de camera en het publiek waarbij hij bezig lijkt te zijn op een demo avond. Maar dat is allerminst waar want op de MODUS Super Series wordt er wel degelijk serieus gestreden voor plaatsing van de finaledag en een bijbehorende prijzenpot die niet misselijk is.

We zien er dan ook een hoog niveau op voorbij komen waarbij Beau Greaves tegen Kevin Painter deze week een mooi voorbeeld liet zien. Met maar liefst 114,56 gemiddeld werd The Artist verslagen door de dame die keer op keer indruk blijft maken.

Het is dezelfde school is waar we voor het eerst kennis maakte met Luke Littler. Een paar maanden geleden werd Littler nog voor de keuze gezet om te moeten kiezen tussen de Lakeside en het PDC WK en zie nu het resultaat.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws