De magistrale grens van 1 miljoen kijkers is vrijdag ruim overschreden PDC
PDC

De magistrale grens van 1 miljoen kijkers is vrijdag ruim overschreden

De magistrale grens van 1 miljoen kijkers is vrijdag ruim overschreden

Vrijdagavond werd de magistrale grens van 1 miljoen kijkers overschreden door de PDC WK 2017 uitzending op RTL 7. Ruim 1,2 miljoen (1.213.000) kijkers stemden af op het kanaal om getuige te zijn van Raymond van Barneveld die Phil Taylor versloeg en ook Michael van Gerwen die zich plaatste voor de halve finale.

Vanavond staan beiden tegenover elkaar in de halve finale en naar verwachting zal ook dit garant staan voor goede kijkcijfers. Het hoogtepunt wordt naar verwachting maandag verwacht. Dan wordt de finale gespeeld en hier zal sowieso een Nederlander in staan.

Of het record van 2014 zal worden verbroken is echter nog maar de vraag. Toen leverde de finale van het PDC WK namelijk ruim 2 miljoen (2.054.000) kijkers op en daarmee was het de op één na beste bekeken uitzending van RTL 7 ooit. Alleen de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in KNVB-beker in 2010 werd met 2,1 miljoen kijkers beter bekeken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws