Michael van Gerwen breekt en loopt leeg over zijn verhouding met Klaasen PDC
PDC

Michael van Gerwen breekt en loopt leeg over zijn verhouding met Klaasen

Michael van Gerwen breekt en loopt leeg over zijn verhouding met Klaasen

Gisterenavond was Michael van Gerwen met moeite te sterk voor Jelle Klaasen. The Cobra leek op weg naar een 2-0 voorsprong in sets maar wisten het tij te keren voor Van Gerwen.

In de interviews na afloop liet de nummer 1 van de wereld al een paar keer weten dat hij Klaasen haat. Maar het is pas wanneer de camera's uit gaan dat hij er meer over kwijt wilt.

RTL7 laat op haar website weten dat de Nederlander na de openbare persconferentie, die plaatsvindt na de tv-interviews, helemaal leeg loopt over zijn verhouding met Klaasen en breekt van de spanning.

"Het is een issue van lang geleden, maar het komt nooit meer goed. Hij heeft er voor moeten boeten en het is allemaal afgehandeld. Maar dit is heel moeilijk een plekje te geven," aldus Van Gerwen.

Klaasen stuurde in 2012 ongepaste foto's naar het toentertijd minderjarige zusje van de vrouw van Van Gerwen. Hij is hiervoor gestraft maar ondanks excuses heeft Michael van Gerwen hem daar nooit voor kunnen vergeven.

"We waren beste vrienden en heel close met elkaar, maar nu hebben we een verleden waardoor ik hem tot op het bot niet mag. Mensen die televisie kijken vinden mij onsportief omdat ik hem geen hand geef. Maar als ze weten wat hij mijn familie heeft aangedaan, begrijpen ze het wel", aldus een emotionele Van Gerwen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws