Primeur: Van Gerwen maakt officieel deel uit van JDC bestuur PDC
PDC

Primeur: Van Gerwen maakt officieel deel uit van JDC bestuur

Primeur: Van Gerwen maakt officieel deel uit van JDC bestuur

Michael van Gerwen is toegetreden tot het directieteam van de Junior Darts Corporation (JDC, red.). Mighty Mike zal zijn rol als wereldwijde ambassadeur voor de JDC volhouden en in toevoeging daarop wordt hij een directeur met directe invloed. De 28-jarige Brabander is onder de indruk van de structuur van de JDC en is blij dat hij onderdeel van deze organisatie is geworden en zodoende bij te dragen aan de wereldwijde groei van de JDC.

Michael zei er het volgende over: ''Ik ben verheugd toe te treden tot het JDC directieteam. Het heeft me enorm geholpen toen de PDC hun jeugdtour introduceerde en de JDC biedt de juiste omgeving voor jonge spelers om hun potentie te bereiken. De professionele opzet van de JDC is fantastisch en ik ben erg gepassioneerd ambassadeur van deze jonge spelers. Ik geloof dat de JDC-spelers helpt om spelers klaar te maken voor het leven als professioneel dartspeler en hun academies verschaffen mogelijkheden die er tot voorheen niet waren. Dit is voor mij de perfecte kans om iets terug te geven aan het spel waar ik zo van houd.''

Van Gerwen sluit zich aan bij Steve Brown, Jamie Cooper en Jason Thame, die al onderdeel van het directieteam vormden.

De JDC voorzitter Steve Brown voegde toe: ''We zijn verheugd om Michael van Gerwen te verwelkomen bij ons directieteam. Hij brengt een enorm wereldwijd profiel en een enorme bak ervaring met zich mee. Niemand heeft ooit de potentie die ze als jeugdspeler getoond hebben zo goed vervuld als Michael. Zijn kennis, passie en reputatie is een enorme boost voor ons en al onze leden.

Michael van Gerwen zal in deze hoedanigheid verschijnen op het JDC European Open op zaterdag 2 december. Meer informatie over de JDC is te vinden op www.juniordarts.com.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws